NOWSOUND BREAKS MEETS UNITED COLORS OF HOUSE@CITADELLA (2006.04.15.)

Nowsound Breaks - Panorámaterem:

PRECISION CUTS (UK)

TIGERLILY (AUS)

Grasshop, Vida G., Erká

UCH terem:

MIRKO POPOV (MK)

Marvin, Beta, Erká.

Mixes:

Tigerlily - Promo Mix One

Mirko Popov - Tunes 2 disco and love 2

Mirko Popov - Some space tonight

Precision Cuts bb.hu mixtape

Precision Cuts mixes and tracks

Topic:

IPC

Kviz:

nowsound.hu

Beugró:

2000 / 2500 Ft

Mirko Popov

Macedónia legjelentosebb underground tánczenei csoportosulásának a PMG Collective-nek az alapítója. Kivételes zenei hátterével és 13 évnyi rádio és clubdj tapasztalattal ő az egyik legradikálisabb és legprogresszívebb macedón dj. Bár ez nekünk magyaroknak furcsán hangozhat, de a volt jugoszláv állam tech-house színtere irigylésre méltó, és ez nagyban köszönhető Mirkonak. Ő mutatta be a techno kultúrát országában és ő szervezte az első partykat. Játszik minden lehetséges minőségi zenét. Klub szettje általában egy hosszú, kellemes house, electro, techno keverék, mely elvezet a kívánt transz hatásig.

Nyilvánvalóan országa legfoglalkoztatottabb lemezlovasa, játszott már Skopje minden clubjában, valamint minden Macedón városban. Gyakran játszik különböző klubokban és fesztiválokon Angliában, Szerbiában, Bulgáriában, Szlovéniában, Boszniában stb.., és most végre Budapesten is!

Az utóbbi két évben a Channel 103 műsorvezetője és zenei szerkesztője, amely egy alternatív radio, gyakorlatilag a Tilos megfelelője, csakhogy ott ez a nemzeti rádió és tévé keretein belül kap helyet. A PMG Recordings vezetője, egy igazi független kiadóé, ami fiatal tehetségeket karol fel és biztosít nekik megjelenési lehetőséget. A kiadó sokféle zenével foglalkozik (népzene-rock-punk-electronikus műfajok), hangsúly a minőségen van. A kiadóhoz tartozik egyébként a Jailhouseban már fellépett electro-barátunk, Robotek is.

Mirko az utóbbi időben egye elfoglaltabb saját produceri munkáival is, melyek nagyon népszerűek Skopje underground klubbjaiban, és általában mindazok körében, akikhez eljut.

Mixek:

http://www.nowsound.hu/mixes/tunes2diskonlove2_dj-miki-emocija.mp3

http://www.nowsound.hu/mixes/some-space-tonite_mirko-popov-mix-dec.2005.mp3

Links:

http://www.kanal103.com.mk/index.html

http://jailhouse.hu/

Milky

2006. április 15.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster