BONUS TRACK NIGHT@CLUB COOL (2006.04.13.)

Mit mond Neked a kedd este? Munka utáni pihenést? Nassolással egybekötött tévé előtti lazulást? Konditeremben izzadást? Vagy az információs világsztrádán történő kalandozást? Ha netfüggő partyarc vagy, minden bizonnyal a Bonus Track-et!

A színes zenei világot prezentáló rádióműsor ezen a napon hallható a Justmusic.fm-en. A Bonus Track az indulás óta szerepel az egy éves születésnapját ünneplő rádió repertoárjában, amely az eltelt időszak alatt az elektronikus tánczenei szcéna meghatározó pillére lett. Mára mindenkinek ismerősen cseng a Justmusic név.

A rádió évfordulóhoz érkezett, így a Bonus Track is. Ebből az alkalomból kerül megrendezésre Bonus Track Night címmel a műsor saját klubestje. A rendezvényen a szerkesztő-műsorvezető és Coronita rezidens Schiipman, valamint a Pacha és a Home kistermének pultjából ismerős Stamp fog játszani. A warm up-ról egy feltörekvő tehetség, Zack Marullo gondoskodik. Az eseményre április 13-án, csütörtökön kerül sor a Nyugati pályaudvarnál található Club Cool-ban.

A szervezők már 21.00-tól várják az érdeklődőket. Ajánlott korán érkezni, mivel a party-ra exkluzív mix cd-k is készülnek, amelyeket az első 100 vendég kap ajándékba!

A belépő 1000 forintba kerül, ami rendkívül baráti összegnek mondható. További infókért dobj mail-t a bonustrack@justmusic.fm, schiipman@schiipman.hu vagy a djstamp@freemail.hu címekre!

Egy biztos, április 13-án a Club Cool-ban a helyed!

Milky

2006. április 13.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster