HOUSE CLASSICS@HOME (2006.04.21.)

Január 13-a péntekre esett, a partyközeg tudatában mégsem afféle fekete macska által megátkozott dátumként emlékezetes, épp ellenkezőleg! Sokkal inkább egy igenis jól sikerült, mi több, bombasztikus party emléke robban be mindazok fejébe, akik ott voltak e babona által sújtott nap estéjén a Home-ban, az éves hagyománnyal megrendezett Classics bulin. Éves hagyomány volt, egészen mostanáig. Ez az ominózus téli éjszaka ugyanis olyannyira jól sikerült, hogy a folytatásra vétek lett volna egy újabb esztendőt várni – ez esetben a partyarcok örök átka szállt volna a szervezőkre, az hétszentség.

Jobb a békesség, és különben is, ha valami jó, abból sosem elég. Aki mást mond, az vagy mindent elhisz a közmondásoknak, vagy nemes egyszerűséggel lódít egy nagyot.

Mi azonban az igazat, csakis a színtiszta igazat valljuk mindhalálig, de legalábbis április 21-ig, színtiszta érdektől vezérelve. Esküszünk, hogy a Classic Party Magyarország egyik legbulisabb eseménye, a legjobb fazonok, a legravaszabb djk és a legborzongatóbb lemezek társaságában. Hisszük, hogy az újabb állomás, a korábbiakhoz hűen olyat oda csap, hogy minden bakelitek istene is megremeg, rólunk nem is beszélve.

Persze, ha nem szereted, nem muszáj. De azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy megértik majd a többiek, amikor mondvacsinált hülyeségekkel próbálod kimagyarázni távollétedet!

Milky

2006. április 21.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster