I LOVE DEEP 4th ANNIVERSARY BIRTHDAY SPECIAL@CITADELLA (2004.04.30.)

Különleges bulival ünnepli az I Love Deep fennállásának negyedik évfordulóját. A kéttermes buli külföldi vendége az amerikai house mester David Alvarado lesz.

Los Angeles szülöttje és neveltje, David Alvarado több mint egy évtizede azon fáradozik, hogy a zene nyelvére fordítsa, és ehhez híven kamatoztassa is élettapasztalatait.

„Mexicanoként” a kis Davidre és hasonszőrű – illetve nemzetiségű – barátaira mintegy kívülállóként tekintettek az iskolában, így magukra maradva volt idő bőven Davidnek és a DJ-ként működő unokatestvérének fejleszteni a tudományukat. Ez persze a technikai fejlődéssel egyenes arányban meg is hozta gyümölcsét a „Las Americas Project” formájában, amely rögtön magával ragadta a Plus 8 Records fejeinek, történetesen Richie Hawtinnak és John Acquavivának figyelmét, akik eközben épp új house kiadójukat, a Definitive Recordsot melengették a szárnyaik alatt. Ez a kapcsolat sem jött rosszul Sr. Alvaradonak, hiszen ezúton protekciót kapott a torontói Stickman Recordsnál és a philadelphiai DJ-atyánál, Josh Winknél. Megsokszorozódott tapasztalatainak és az egyre bővülő house-szcénának köszönhetően több se kellett, David megalapította saját kiadóját, a Bomb Recordsot, amely segítségével nemcsak interkontinentális rajongótábort szerezhetett magának, hanem közreműködhetett olyan művészekkel is, mint Kenneth Graham, Eddie Amador és Derrick Carter.

Amellett, hogy hamarosan egy gombostű hegyét sem lehetett beszúrni határidőnaplójának turné részlegére, Alvarado szakadatlanul a stúdiómunkára koncentrálva töretlenül építette a Bomb Records és más labelek hírnevét is, például az Ovum, az Ultra, a Strictly Rhythm, a Yoshitoshi, a Plastic City és a Peacefrog is köszönhet neki kiadványokat. Produceri munkássága mellett mix CD-ket is produkált a chicagoi Guidance Records-nak és az ő számlájára írható a madridi Deep Session Vol. 2, és a United DJs of America Vol 15. ma már mindet klasszikusként ítéljük meg.

Időközben megalapította új lemezkiadói címkéjét, a Re:Soul-t is, amely friss, gyönyörű és szexi darabjaival frissíti a West Coast House hangzásvilágát. David állítása szerint a label kiadványai eklektikus latin, brazil és afrikai elemeket tartalmaznak, amely forróságot és érzékiséget kölcsönöz a műfajnak. Ha ez a megközelítés legalább olyan hatásos, mint az úr eddigi munkái, akkor kétségkívül megérdemelten tartózkodik a West Coast House és David Alvarado a nemzetközi house küzdőtér kellős közepén.

A gellérthegyi Citadella Dance Club Panoráma és Lovag termei fognak helyet biztosítani Magyarország kedvenc klubestjének negyedik szülinapi bulijához. Az I Love Deep rezidensei – Budai és Dandy – mellett az ILD kedvenc DJ-i fognak a zenéről gondoskodni. Tom-a-Hawk, Madox, Flashdown és Nova a hazai house szcéna jeles képviselői mellett most először lép fel a Deepimpression partysorozat házigazdája Skiz. Talán már nem sokan emlékeznek a legelső I Love Deep bulira a Pacha Bárban, amin Blackman is fellépett. Ő az elmúlt években nem sokszor koptatta az ILD lemezjátszóit, így a szervezők régi adósságukat törlesztték felé, amikor meghívták őt a negyedik szülinapi bulira. A Panoráma teremben David Alvarado, Budai, Dandy és Skiz, míg a Lovag teremben Blackman, Tom-a-Hawk, Flashdown, Madox és Nova húzzák majd a talpalávalót.

Madame Joshephine az I Love Deep háziasszonya nem csak a VIP vendégekért, de a szülinapi meglepetésekért is felel majd.

Belépőjegy csak a helyszínen váltható. ILD VIP CARD tulajdonosok 2000 Ft-os áron válthatnak karszalagot. Kedvezményes belépőjegy váltható szórólappal vagy kinyomtatott e-flyerrel 2500 Ft-ért. Szórólap található minden ismert szórólaplelőhelyen, e-flyer (e-szórólap) letölthető az I Love Deep weboldalán (www.ilovedeep.hu) valamint a többi népszerű elektronikus tánczenei weboldalról. Kedvezmények nélküli belépőjegy váltható 3500 Ft-os áron a helyszínen.

2006. ÁPRILIS 30. vasárnap

I LOVE DEEP

4th ANNIVERSARY BIRTHDAY SPECIAL

DAVID ALVARADO (USA), BUDAI, DANDY, SKIZ, BLACKMAN, TOM A HAWK vs FLASHDOWN, NOVA vs MADOX

Citadella

1012. Budapest, Citadella sétány 2.

Tel: (0670) 3151958

e-mail: info@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu

Milky

2006. április 30.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster