TIME MASHINE@ ALBA BAR, SZÉKESFEHÉRVÁR (2006.06.02.)

Székesfehérvár első önálló, kimondottan a "progresszív house"-ról szóló partisorozata ezúttal a Beats.hu csapatával karöltve egy újabb "időutazásra" készül. A tavaly május 13-i party hangulatának túlszárnyalása a cél, amihez minden eszköz rendelkezésre áll:

Székesfehérvár legújabb és talán legszebbnek mondható szórakozóhelye, az Alba Bar ad otthont a rendezvénynek; a már jól megszokott módon kiváló hangtechnika gondoskodik az ütemek ás dallamok maximális élvezhetőségéről; a vendég dj szerepre pedig a rezidensek - Jámbor & Rich - mellett ezúttal is az ország egyik legnépszerűbb lemezolvasát, Chriss-t kértük fel.

A klubb - mely a régi Alba Regia Hotel bárjaként üzemelt - a közelmúltban teljes felújításon esett át, melynek köszönhetően még a befogadóképesség is megnőtt. A sokak által jól ismert szórakozóhelyen első ízben tapasztalhatjuk meg az elektronikus tánczene jótékony hatásait, pedig nyugodtan kijelenthetjük: a helyszín tökéletes! Profi hangtechnika, igényes belső kialakítás, méretes tánctér, kedves kiszolgálás, kényelmes fotelok és bőrkanapék nyújtanak komfortérzetet a felhőtlen szórakozáshoz. A szavak mellett még meggyőzőbbek a képek: érdemes rápillantani a Time Machine oldalon található képes-ajánlóra, mely a http://albabar.timemachine.hu címen érhető el.

A megközelítés sem okoz gondot, hiszen a belváros szívében, a Romkert mellett, a Rákóczi u. 1. szám alatt található a szórakozóhely, parkolóhelyet pedig a környéken szinte bárhol könnyen lehet találni...

Ezen az estén vendégünk Chriss, aki minden bizonnyal nem szorul bemutatásra a nagyközönség elött. Legújabb projectként a Justmusic Fm-el közreműködve jelentette meg áprilisban mixlemezét, mely a Justmusic 01 címet kapta. Hibátlan lemez, sok hazai szerzeménnyel, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Érdemes most megrendelni a Justmusic Fm weboldalán [http://www.justmusic.fm], mert személyre szólóan dedikálja mindenkinek Krisztián és ajéndékba még Jutmusic pólót is küld a kiadó. Továbbá az internetes rádió műsorán minden csütörtökön hallhatjátok Jámbor és Rich vezényletével a Time Machine című műsort.

Ha már itt tartunk, ne feledkezzünk meg a két rezidensről sem. Jámbor Tomi - aki aznap ünnepli 25-ik születésnapját - tavaly májushoz hasonlóan ismét warm-up szerepre készül. Minden bizonnyal előkerülnek lemeztáskájának legjobb darabjai. Érdemes lesz minél korábban érkezni, hogy senki ne maradjon le egy muzsikáról sem és azért is, mert az első 100 vendég Time Machine mix cdt kap ajándékba. Jámbor Tomi szettjét 22 órától egészen 00.30-ig élvezhetjük, amikoris Chriss áll majd a lemezjátszók mögé. Őt követi Rich, aki 03.00-kor kezdi a lemezfelrakást. Sokrétű zenei ízlése biztosan most is sok meglepetést tartogat az estére... ;)

Ismét adott a lehetőség belépőjegyeket nyerni, hiszen két weboldal a - beats.hu és a fehervarportal.hu - is nyereményjátékot szervez. Mindkét siteon jegyeket és mixlemezeket sorsolnak ki az egyszerű kérdések helyes megválaszolói között. Ha pedig nem szeretnél lemaradni a következő Time Machine partyról sem - mely a tervek szerint már szabadtéren kerül megrendezésre -, regisztráld magad info-sms szolgáltatásunkon! Ehhez csupán el kell küldened az "INFO" szócskát a 06-30-747-5887-es számra és mi időben értesítünk minden Time Machine partyról.

Június 2-án 22 órakor tehát ismét beindul a "gépezet", pöröghetnek a lemezek mindenki örömére, egészen hajnalig! Várunk Téged és barátaidat egyaránt egy tökéletesnek ígérkező éjszakára! ;)

Fellépők: Chriss (chriss.hu), Jámbor (Time Machine), Rich (Beats.hu)

Helyszín: Alba Bar, Széksefehérvár (Rákóczi u. 1.) [A Romkert mellett, a volt Alba Regia hotel helyén]

Infoline: 06307475887, 06703111130

E-mail: info@timemachine.hu

Web: http://www.timemachine.hu

Sms-info: Time Machine sms-infora regisztrálhatsz, ha elküldöd az 'INFO' szócskát a 30/747-5887-es számra, így minden partynkról időben értesülhetsz!

Radio-show: Minden csütörtökön Time Machine radio-show a justmusic.fm musorán 18 órától!

Nyereményjáték: Nyerj belépőjegyeket és mix CD-ket a fehervarportal.hu és a beats.hu oldalakon!

Ajándék: Az első 100 vendég Time Machine mix CD-t kap ajándékba!

Milky

2006. június 2.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster