PALACE SUMMER OPENING WITH DJ TIESTO – ISOS5 ALBUME RELEASE NIGHT@PALACE DANCE CLUB (2006.06.23-24.)

Palace Summer Opening with DJ Tiësto – ISOS5 Album Release Night

Palace Dance Club, Siófok Ezüstpart (2006.06.23-24.)

Nagy örömünkra szolgál, hogy bejelenthetjük, a világelső Tiësto ismételten ellátogat hazánkba. Ezúttal a Palace Dance Clubban teszi tiszteletét a Summer Opening parti keretén belül június 23-24-én. Kedvenc hollandunk nem csak hogy hivatalosan megnyitja a szórakozóhely nyári szezonját, hanem vadonatúj, In Search of Sunrise 5 című albumának bemutatására is sort kerít.

Számunkra a legizgalmasabb történés mindig az, amikor Tiësto idehaza szerepel. A hollandus Magyarországon is szívesen látott vendég, óriási rajongótáborra tett szert. Éppen ezért, bármikor látogat el hazánkba, mindig frenetikus hangulatú bulira számíthatunk. Így volt ez tavaly májusban is a Palace Dance Clubban, amikor is rajongói az ország minden tájáról siófokra özönlöttek. Tiësto ekkor az In Search of Sunrise 4 című albumát mutatta be, és az említett emberi oldalát is megvillantotta rajongóinak, híres mosolya is mindvégig ott virított arcán.

Idén Tiësto az In Search of Sunrise mixösszeállítás vadonatúj darabjával örvendeztette meg rajongóit. Az elismert sorozat 5. része az angyalok városáról, Los Angeles-ről kapta címét. Tiësto itt töltötte a téli szabadságát, hogy egy kis pihenőt tarthasson és új trackeken dolgozhasson a világ egyik legjobb producerével, Brian Transeau-val, azaz ismertebb nevén BT-vel. BT a mixalbum elkészítésében is szerepet vállalt, úgyhogy mindenképpen érdemes meghallgatni a két fenomén munkáját.

Ráadásul egy balatoni lemezbemutató fellépés során!

A két napos Summer Opening parti első napján, június 23-án az Arénában egy fergeteges Palace Classic Night-ra kerül sor, a „Nagy Öregekkel” – Budai, Sterbinszky, Newl - biztosítva ezzel a felejthetetlen emlékek újraéledését. A hazai élvonal mellett fellép még a klub házigazdája, a balatoniak abszolút kedvence, Toto Jr. is.

Eközben a Garden-ben a TranceTream.FM online trance rádió estje, a Trance Nation szórakoztatja a nagyérdeműt, kellő bemelegítést nyújtva a következő napi sztárfellépő előtt. A TranceTream.FM az első internetes trance rádió Magyarországon, amelynek célja a műfaj népszerűsítése, egy hatalmas űr betöltése hazánkban. Az eufórikus hangulatról a Palace kertjében a rádió lemezlovasai, Reb, Inpieces és a Poleposition gondoskodik.

A Lounge-ban pedig a másik két Palace rezidens, Lukácsy és Kissinger várja a megfáradt koktélszürcsölőket.

A második napon, azaz június 24-én érkezik meg a várva várt sztárvendég, TIËSTO a Palace Garden-jének DJ pultjába az In Search of Sunrise Night keretén belül. A holland nr.1 négy órás (!) szettel készül rajongói nagy örömére, és játéka alatt a kertben és az Arénában is az ő zenéje lesz hallható. Az Arénában Tiësto előtt 1 óráig Kissinger, utána 5 órától Reb zenél, míg a kertben ugyanezekben az időpontokban előbb Szeifert, majd Toto Jr. vs Sterbinszky, majd a rádiós Inpieces. A Lounge-ban pedig 1 óráig szintén a Toto Jr. Sterbinszky páros hanganyaga szól, 5 órától pedig Toto Jr. „húzza” a talpalávalót.

Érdemes már most jegyet rendelned, ugyanis a buli éjszakáján a Palace-ban nem lehet már belépőt vásárolni, csak a pénteki estére.

Online jegyrendelés: http://palace.tiesto.hu - Csak két napos jegy váltható, 9000 Ft-ért.

Hotinfo, e-mail: palace@tiesto.hu

A honlapon további információkat is szerezhetsz a bulival kapcsolatosan, tájékozódhatsz egyéb tudnivalókról, szállásinforól valamint a jegyrendelés menetéről.

A Palace Dance Club további nyári programjait pedig megtalálod a www.palace.hu oldalon.

JÖN JÖN JÖN! – augusztus 18: Armin van Buuren a Palace Dance Clubban.

Milky

2006. június 23.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster