BUDAPEST TRANCE CENTRAL & ANJUNABEATS PRESENTS: ABOVE & BEYOND EXCLUSIVE TRI-STATE ALBUM RELEASE PARTY@BLADE CLUB (2006.05.26.)

Above & Beyond – ami mögötte van

Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók. Sőt, a trance zenék írásával foglalkozó, új generációs művészek is kiindulási pontként tekintenek az Above & Beyond darabokra. A Jono Grant, Tony McGuinness és Paavo Siljamäki alkotta formáció számos más néven is jelentet meg kitűnő trance felvételeket. Köztük van az Aalto, a Free State, a Nitromethane, Oceanlab, P.O.S és a Tranquility Base is.

Ugyanolyan otthonosan érzik magukat a dj-pultban, mint a stúdióban. Dj-ként olyan helyeken hallhatta a közönség táncparkettrengető mixeiket, mint a Godskitchen, a Gatecrasher és a Cream.

A fiúk éppen most gyűjtötték be BBC Radio 1 méltán elismert Essential Mix of The Year díját. Az adást jegyző Pete Tong egyenesen az Egyesült Királyság új trance szupersztárjaivá kiáltotta ki őket. Az Above & Beyond-ot 3 kategóriában is jelölték az idei Miami Winter Music Awards-ra, benne a legjobb dance csapat kategóriájával, olyan neves előadók mellett, mint a Chemical Brothers, a Scissor Sisters és a Basement Jaxx.

Az Above & Beyond szerzeményeket olyan Dj-k tartják táskájukban, mint Paul van Dyk, Oakenfold vagy éppen Tiesto. Nem beszélve arról, hogy rendszeresen játsza felvételeiket a BBC Radio 1-on Pete Tong és Judge Jules. Mindeközben olyan művészeknek készítettek már remixeket, mint Madonna, Dido, Britney és a Delerium.

Számos mix-cd jelentettek már meg. Köztük a kitűnő Anjunabeats sorozattal, ami a saját kiadójuknál megjelent legnagyszerűbb darabokat gyűjti egy csokorba. De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy 2006. tavaszán itt van első szerzői albumuk a Tri-State. A lemezen közreműködő művészek között megtaláljuk Zoe Johnston-t, Richard Bedford-t és Andy Moor-t.

Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor műsorukat minden kedden meghallgathatod a Ministry of Sound Radio-n, Trance Around The World címmel, magyar idő szerint 21 és 23 óra között, illetve honlapjukon a www.anjunabeats.com-on.

A trance forog a világ körül, vagy a világ forog a trance körül? A kérdésre a választ az angol Above & Beyond névre hallgató formáció adja meg. Jön ugyanis a Trance Around The World, de ezúttal nem a Ministry Of Sound Radio-ban, hanem élőben Budapesten, a Blade Club-ban, május 26-án.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a zeneileg mindig külön utat járó Egyesült Királyságban hogyan hangzik a trance 2006-ban, akkor itt a lehetőség. Szeretettel várunk abban a partyban, ahol ebből a hangzásból az az Above & Beyond ad ízelítőt, amely rendszeres vendége olyan híres angol partyknak, mint a Cream, a Gatecrasher vagy éppen a Godskitchen és amelynek nem kevésbé neves állomáson van műsora Trance Around The World címmel, mint a Ministry Of Sound Radio.

A csapat első magyarországi fellépése a márciusban megjelenő TRI-STATE szerzői album európai turnéjának egyik állomása is lesz egyben.

A Trancetream.FM házigazdái közül ezúttal Inpieces, Soliquid és Lacknock fokozzák a hangulatot. Az este fénypontja előtt Soliquid egy különleges meglepetéssel készül.

Az első száz vendégünk a rádió és a klub sorban harmadik exklúzív promo trance CD-jét kapja ajándékba, amelyet ezúttal a Poleposition készít.

A helyszín ezúttal is a Blade Club, Budapest III., Bécsi u. 38. (az Új Udvar Bevásárlóközpont mellett).

Megközelítés BKV-val: 6-os, 60-as és 86-os busz Kolosy téri megálló; 17-es villamos Kolosy téri megálló; Szentendrei HÉV Szépvölgyi út megálló.

A belépőjegy ára elővételben: 4.500 Ft

Jegyek kaphatóak március 21-től a DJShop Lemezboltban (IX. ker. Vaskapu u. 41. nyitva: H-P 12:00 – 18:00) illetve a Blade Clubban (H-V: 11:00 – 01:00).

Aki a március 3-ai Radio Launch Party-n 500 Ft kedvezményre jogosító bónt kapott, az annak bemutatásával 4.000 Ft-ért tudja megvenni elővételben a jegyet. A bónt csak az elővételes jegyekre érvényes!

A belépőjegy ára a helyszínen: 5.000 Ft

- Az este folyamán értékes és exkluzív ajándékokat sorsolunk ki vendégeink között!

- Karszalaggal az éttermi fogyasztásból 10% kedvezmény

- Smirnoff Ice és JÄGERMESITER italpromóciók!

Party info és online jegyrendelés: dexter@trancetream.fm

Clubinfo: info@bladeclub.hu

További információk az Above & Beyond-al és a partyval kapcsolatosan:

www.aboveandbeyond.nu

www.anjunabeats.com

www.budapesttrancecentral.hu

Milky

2006. május 26.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster