PALACE GRAND OPENING PARTY (2006.06.03.-04.)

Hosszú évek hagyományaként idén is a pünkösdi hétvégén nyitja meg kapuit a Palace Dance Club! A június 3-4-én megrendezésre kerülő Grand Opening Party-n két külföldi sztárvendéggel, valamint számos honi kedvenccel és feltörekvő tehetséggel kedveskedünk Nektek. Nem szűkülünk be zeneileg, legalább három műfaj képviselteti magát a két nap során a Palace falai között, no meg a Gardenben is!

Június 3-án, szombaton a magyar (progresszív) house élvonal – Chriss, Kühl és Slam Jr. mellett a brit illetőségű OLIVER MCGREGOR lép az Aréna DJ pultjába. Oliver régi kedves ismerős, jó párszor bebizonyította már kishazánkban tudását és tehetségét. Az utóbbi időkben pedig szerfelett nagy népszerűségnek örvend, mert hangzásvilága kifinomodott, igazi önfeledt bulizásra számíthatsz a szettje alatt. Jókedv, móka, kacagás – zsíros groove-ok, vidám dallamok, feszes ritmusok.

Amíg az Arénában Oiverék fűtik a hangulatot, addig a Gardenben Magyarország egyik legkedveltebb DJ-je, Hamvai P.G. táncoltatja meg a nagyérdeműt az új lemezét bemutató Lauer mellett. Őket a Palace rezidense, az örökké jókedvű Toto Jr. kíséri. Mindig igazán kellemes élményt nyújt a Gardenben a szabad ég alatt popót rázni és finom koktélokat szürcsölni trendi környezetben!

A Lounge ezen az estén azokat várja, akik az éteribb hangzásvilágot kedvelik. Itt a TranceTream.FM, hazánk egyetlen online trance rádiójának lemezlovasai pörgetik a korongokat Inpieces (22.00-00.00), Lacknock (00.00-03.00) és Rolando személyében.

Június 4-én, vasárnap aztán igazi nagyágyút köszönthetünk a Palace-ban. Az Arénában Benny (DTD) warm-upja után a DJ Mag 100-as listájának 5. helyezettje, a holland trance mágus, FERRY CORSTEN invitál Titeket egy három órás utazásra. Az eufória garantált, Ferry Corsten munkássága szinte alig szorul bemutatásra a honi trance rajongók körében. A holland DJ immáron 17 éve dolgozik a zeneiparban, és sikerült tiszteletet kivívnia elszántságával, minőségi dance produkcióival, valamint számtalan DJ szettjével nem csak rajongói, hanem producer és DJ társai, valamint a zenekritikusok között is. Állhatatos munkássága során Ferry Corsten erőfeszítéseit számtalan díjjal is jutalmazták. Megnyerte többek között a 2005-ös év Legjobb Dance DJ-jének járó díját, az Ibiza DJ Awardot, volt az Év Producere is, a DJ Mag 100-as listájának szavazásán évek óta a top 20-ban mozog. Tavaly az 5. helyen végzett, csupán Paul van Dyk, Tiësto, Armin van Buuren és Sasha előzik meg. Ferry Corsten után 4 órától a TranceTream FM-es Reb következik.

Mindeközben a Gardenben a house hazai nagyágyúja, Tommyboy exkluzív 5 órás szettjét hallgathatjátok, ami azért olyan különleges, mert a „Sapkás” mostanában elég ritkán játszik ilyen hosszan - a house szinte minden válfaját bebarangolja ezen az estén. A Lounge-ban pedig egész este az amerikai illetőségű, hazánkban tevékenykedő, igazán „megbuliztató” Kissinger pakolja a lemezeket – garantált az asztalon táncolás!

Jegyek elővételben a Mammutban és a Westendben található Vagabondban kaphatóak.

Június 3-ra az egy napos belépő ára 3000 Ft.

Június 4-re az egy napos belépő ára 5000 Ft.

Kétnapos belépő: 6000 Ft !!!

Ha több időt szeretnél eltölteni a Balaton partján, a Palace közelében szállás is foglalható kedvező áron. Érdeklődni a 06 30 293 8029-es telefonszámon lehet.

Bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatosan hívd a Palace infovonalát a 06 30 408 20 45 –ös számon.

Egész nyáron üzemel automata infovonalunk, ahol telefonod billentyűi segítségével tájékozódhatsz a 06 30 30 30 340-os számon.

line-up:

* Június 03. *

Aréna:

Chriss, Kühl, Slam Jr., Oliver McGregor (UK)

Garden:

Hamvai P.G., Lauer (lemezbemutató), Toto Jr.

Lounge:

Trance Nation by TranceTream.FM (www.trancetream.fm)

22.00 - 00.00 Inpieces

00.00 - 03.00 Lacknock

03.00 - Rolando

* Június 04. *

Trance Aréna:

22.00-01.00 Benny (DTD)

01.00-04.00 Ferry Corsten (NL)

04.00- Reb (TranceTream.FM)

Garden:

Tommyboy 5 órás exkluzív szett

Lounge:

Kissinger, Lukácsy

Jegyelővétel május 11-től:

Budapesten:

- Vagabond: Mammut 1., Westend City Center

- Woodoo márkaboltok: Westend City Center, Pólus-center, Mammut 1., Árkád Üzletház, Rákóczi út 40., Duna-Pláza, Europark

Vidéki Woodoo márkaboltok:

- Székesfehérvár: Alba-Pláza

- Győr: Pláza

- Szombathely: Fő tér.10.

- Kaposvár-Pláza

- Szeged-Pláza

- Kecskemét:Malom-Center

- Miskolc-Pláza

- Veszprém:Balaton-Pláza

- Pécs-Árkád

Játssz és nyerj jegyeket vagy Palace ajándékcsomagot honlapunkon – www.palace.hu

Tudj meg minél többet kedvenceidről a website-unkon található adatbázis segítségével!

További nyári bulik és fellépők névsora a www.palace.hu-n!

Palace Dance Club – Always Fun Under The Sun!

Milky

2006. június 3.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster