BONUS TRACK NIGHT@CLUB COOL (2006.05.11.)

Ha kedd, akkor Bonus Track! Tartja a mondás bizonyos netrádiós berkekben. Hogy nevén nevezzük a gyereket: a Justmusic.fm kedd esténként jelentkező műsoráról van szó.

A Bonus Track 2005. májusa óta szerepel a népszerű rádió repertoárjában. A változatos zenei spektrumú műsorban az eltelt egy év alatt megfordult a hazai elektronikus tánczenei szcéna apraja-nagyja, így a Justmusic.fm szerves része lett.

2006. májusa van, elérkezett a Bonus Track születésnapja. Ezen esemény megünneplése apropóján rendezik meg május 11-én, csütörtökön a Nyugati pályaudvarnál található Club Coolban a második Bonus Track Night-ot!

A party meghívott vendége a hazánkban egyre népszerűbb és nemzetközi szinten is jegyzett Yvel & Tristan dj/producer formáció lesz. A páros mellett fellép Schiipman, a Bonus Track szerkesztő-műsorvezetője, valamint az egykori Pacha rezidens Stamp is. A warm up-ért a fiatal tehetség, Zack Marullo felel.

A rendezvény 21.00-kor kezdődik. Ajánlott korán érkezni, ugyanis az első 100 vendéget a szervezők welcome drink-kel fogadják!

A belépő 1000 forintba kerül.

További információk a bonustrack@justmusic.fm, schiipman@gmail.com és djstamp@freemail.hu e-mail címeken kérhetők.

Naptárba bevésni: május 11. Club Cool - Bonus Track Night!

Milky

2006. május 11.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster