ROBOT LOVE@CORONITA TERASZ (minden csütörtök)

ROBOTLOVE! Coronita terasz – Hajógyári sziget – minden csütörtök este 20h-tol. Belépő az nincs!

Kiknek a kezdeményezése a Robotlove?

Részben Lollipop (Stress ) , részben Optimal (Zefyr) , késöbbiekben Grega (freeE) kooperációja, akik mind más zenei szcénából érkeztek..

Grega > techno, minimal, electric

Zefyr> minimal

Stress > electro nu wave , punkfunk

Miröl szól és kiknek?

A Robotlove sorozatot valójában egy divat grafika inspirálta, melyet a Lollipop ruhák tervezőjével (E.K.) fémjelezhetünk, igy

a zenei szcénán kivűl a divat világában is visszaköszön..

(ruhák , kiegészítők)

(gondolkozunk rajta , hogy a csütörtöki klubestéken lehessen e kapni, ha akarsz cuccot, tedd próbára a szerencséd gyere ki, azt vagy lesz vagy nem.. )

A Robotlove egy meglévő stílus mellett sem akarja elkötelezni magát (sem zene, sem a divat terén) , hanem egy saját, önálló struktúrát kíván létrehozni , attól függően, hogy épp mi van a levegőben , amiből táplálkozunk.. (ami érdekes, újszerű éppen számunkra)

Különféle vendég dj-.k meghivásával funkcionálunk hétről – hétre , az electro- house szcéna tágítása , határainak feszegetése, az állandó változatosság mára már alapvető igényünk.

(electro-house, electro-techno, EBM, electroclash, minimal, new wave-house, glitch, progressiv-house, electropunk stb..)

múltjárol, jelenéről, jövőjéről?

A rendezvény sorozatot nem szeretnénk egyetlen helyszinhez sem kapcsolni, olyanok vagyunk mint egy vándor-cirkusz, ahol mindig a produkció a fontos, nem a helyszin..

De, azért akárhol nem tartanánk meg.

(természetesen , nagyon elégedettek vagyunk a coronita – terasszal, hiszen a környezet ill. a felszereltség igazán tuti!)

Van állandó helyszín ahol hallható és látható a rendezvénysorozat?

Club Mono Galleryba vetette meg a lábát és a Jailhouseból indult. Nyári szünet lévén a Coroníta terasz ad otthont minden csütörtök este 20h-tol.

Amúgy nem nagyon szeretünk filozófiát a dolgaink mögé állítani.. azért csináljuk, mert tetszik, szeretjük ..

Robotlove.

Milky

2006. június 8.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster