BONUS TRACK NIGHT@DOKKOLÓ (2006.06.08.)

Június 8-án ismét Bonus Track Night! A jól sikerült áprilisi és a májusi születésnapi party után itt a folytatás!

A harmadik Bonus Track Night koncepciója követi az eddigi rendezvényekét, mégis van némi változás. A korábbi helyszínt, a Nyugati pályaudvarnál levő Cool-t a nyáron egy exkluzív klub váltja fel. A Hajógyári öbölben állomásozó Dokkoló a tavalyi szezonban már bizonyított, a legtöbb partyarc sok szép emlékkel térhetett haza egy-egy estjét követően. A hajó hasonlóan emlékezetes programokkal készül az idei nyárra, amelyek közül a Bonus Track Night kecsegtető ajánlatnak bizonyul.

Az est meghívott vendége az egyre népszerűbb producer és dj., Add2Basket lesz. A tehetséges zenész számos klubsikert könyvelhet el. A „Coming back 2 life” rákerült Chriss „The trip” c. mixlemezére, majd Chris Fortier készített belőle remixet. Az „Add a kezed” dobogós helyen végzett a Justmusic.fm 2005 legjobb felvételéért folytatott hallgatói szavazásán és helyet kapott a Justmusic 001 cd-n. Ugyancsak nagy sikernek örvend a „Keep a happy shop” is – ez egyébként az áprilisban készült Bonus Track Night promóciós cd-n a hatodik felvétel.

A partyn fellép még Schiipman, az est házigazdája és a Bonus Track szerkesztő-műsorvezetője, valamint az ifjú titán Zack Marullo is.

A rendezvény 22 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.

További információk a bonustrack@justmusic.fm, vagy a schiipman@justmusic.fm e-mail címeken kérhetők!

Ne feledd: június 8. csütörtök, Dokkoló – Bonus Track Night!

Milky

2006. június 8.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster