DRUM CLUB PRES. BOJ LUCKI + UK APACHE AKA THE ORIGINAL NUTTAH@MOKKA CUKA (2006.06.10)

Mokka Cuka

esőhelyszín: Olof Palme Ház

ingyenes

line up

Boj Lucki (SWE) + UK Apache (UK)

Bal (Bladerunnaz)

Madd (Dnbradio.com)

Norm + Vityoo (Weekendbass)

UK Apache (Nuttah Beats - UK)

Bad Boys inna London Rudeboys inna England

Bad Boys inna Jai'can Rudeboys inna Kingston

Wotcha

You never knew UK Apache am a big inna Jungle

A fenti idézet az alapszintű dzsungel érettségin már tétel sem lehetne, annyira nyilvánvaló honnan származik. Minden idők legismertebb jungle száma, az 'Original Nuttah' kezdősorai UK Apache és Shy FX nevéhez köthetők.

A mániákusan raggázó apacs hisztérikus hangját bizonyosan mindenki egyből felismeri, és aki még soha nem hallotta őt bulikon, annak eláruljuk, hogy amikor a Margitszigeten járt, megvadította a legbékésebben álldogáló tarisznyásokat is. Fellépésének különlegességét az adja, hogy a magyar közönség még soha nem láthatta őt dobbasszus bulin szövegelni!

A kellemesen vegyes vérvonalú (ázsiai / afrikai / arab) UK Apache azonban nemcsak mint jungle MC teljesít frenetikusan, de a brit ázsiai underground emblematikus képviselőinek, azaz Nitin Sawhney vagy Badmarsh és Shri, oldalán melankólikus dallamokat énekel, például a Calibre által is megremixelt 'Signs'-ban.

Boj Lucki (Club Rekyl, Kalabalikmusic - SWE)

Boj Lucki a stockholmi drum and bass színtér ifjú titánja, aki rövid idő alatt Seba mellett talán a legismertebb svéd dnb DJ lett. A szerb származású tanárember öt éve rezidense és vezetője a stockholmi Reckyl estnek, amely Skandinávia legnagyobb dnb bulijának számít. Megfordult már itt LTJ Bukem (GoodLooking, UK), Dj Hype (Ganja, UK), Krust (Full Cycle), Dj Zinc (True Playaz, Bingo), John B (Beta; UK) D Bridge / Bad Companu UK, Bailey (Metalheadz, BBC 1Xtra), Ragga Twins, Commix (UK), 0=0 (Planet Mu, Can), Top Cat, de Adam Beyer vagy Cari Lekebush is.

Boj Lucki maga is sokat utazik, fellépett már a Bar Rumba Movement estjén, Párizsban a Batofaron, Litvániában, Dániában, Spanyolországban és még sorolhatnánk. Ezen felül több ismert producer és kiadó támogatja dubjaival, így mindig akad a táskájában jó néhány exkluzív darab.

mILKY

2006. június 10.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster