DRUM CLUB PRES. SPL@MOKKA CUKA (2006.06.24.)

line up

SPL (Tech Itch, Freak)

Stealth (Bladerunnaz)

Samulkow (Black Hoe)

Migu (Black Hoe)

SPL (Tech Itch, Freak)

A mészárbéz világban Limewax mellett SPL a legtöbbet emlegetett ifjú tehetség. Az oregoni ifjonc pályája egészen hasonlóan alakul alkalmi társáéhoz. Hasonlóan Limewax-hoz ő is tinédzserévei elején került kapcsolatba az elektronikus zenével. Az ok prózai: nem talált magának olyan zenekart, amelyhez csatlakozhatott volna. Így szülei számítógépén Photek és Aphex Twin zenéinek hatására maga is bütykölni kezdett és folyamatosan fejlesztgette hangzását és eszközeit. Majd 15 évesen eljutott élete első rave-jére, ettől számítva hat hónap múlva már DJ-zett, technótól drum and bass-ig mindent lejátszva.

Néhány évvel később SPL egyre kimunkáltabb és hangzásukban tökéletesebb zenéi felkeltették Technical Itch érdeklődését, aki remixeltette vele az 'Elevation'-t és idén megjelentette SPL szerzeményeiből a The Death EP-t. Dylan is felfigyelt SPL-re és meghívta a Freak famíliába, ahol a Limewax-szal közös a We Have Life EP-vel tették le névjegyüket.

SPL mostanság, ha nem a Tech Itch / Freak kiadóknak szánt zenéket készíti Limewax-szal, akkor az ambient mágus Bill Laswell-el stúdiózik vagy saját ambient/industrial szólóalbumán dolgozik. Mindezt 20 évesen...

Milky

2006. június 24.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster