BOMB THE JAZZ - REALISTIC NIGHT@MOKKA CUKA (2006.06.29.)

Dj's:

Realistics Live

Cadik

Suhaid

A Realistic Crew zenészei, Krizo & Chabz a Fekete Kefe soundtrack-je és az Angliában és itthon megjelent Test Lies/Growgrow dupla ep után zenészekkel kiegészült live act-re készül. Az absztrakt hiphop formáció június 29-én mutatkozik be a Mokka Cukában.

A Realistic Crew 2000-ben alakult kreatív csapat, melyet elsősorban tagjainak alkotói látásmódja, ízlésvilága köt össze. Zenével, filmmel, fotóval, színházzal és grafikával egyaránt foglalkoznak.

Remixszel megjelentek az Angliában kiadott, kelet-európai cigányzenei válogatás- és remixalbumon, a Macerás ügyek filmzenéjéből készített mixlemezen, és az Olaszországban kiadott Ottodixen. A Vranik Roland rendezte, többszörös díjnyertes Fekete Kefe filmzenéjéért az Annonay-i Francia Filmfesztiválról elhozták a legjobb filmzenének járó díjat. A film zenéjéből remixalbum jelent meg.

Tavaly jelent meg első önálló dupla ep-jük, a Test Lies/Growgrow, melyet az iTunes-on az angliai sonic360 label terjeszt. Decemberben a londoni Vibe klubban játszottak, márciusban pedig egy párizsi moziban léptek fel. Az idei posztról több díjat is hazahozó, Asher Tamás rendezte Nő a múltból című színdarab zenéje és különleges hanghatásai is a Realistic Crew műhelyében készültek.

Idén tavasszal a crew zenekarrá bővült, és egy olyan anyagot készített, melyben a különleges hangzásvilágú zenei alapok mellett hangsúlyos szerepet kapnak az élő hangszerek. A modern, elektronikus és a tradicionális, hangszeres zene ötvözésével létrejött sajátos absztrakt hiphop live act állandó zenészei az alapító Vranik Krisztián és Kalotás Csaba mellett Kárpáti Dodi (trombita), Hegyi Dávid (zongora), Árki Viktor (basszusgitár) és Zeek (mc).

A formáció bemutatkozására 2006. június 29-én kerül sor a Mokkacukában.

Milky


Kapcsolódó linkek:

www.realisticcrew.com

2006. június 29.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster