BOAT PARTY WITH MATTHEW DEKAY (2006.08.12.)

BOAT PARTY 2006

Tengerre matróz! És mindenki, aki még nem élte át, vagy épp aki már átélte milyen is az, amikor szép lassan fekete fátyol hull az égre, amikor megszólal a kürt, amikor elindulnak a hajók, s megszólalnak azok a bizonyos mindent elsöpro basszusok. Tengerre mindenki. ismét, idény nyáron is, immárom tizenegyedszerre. Tengerre még az is, aki eddig csak otthon ült a nyári napokon, még az is, aki eddig másfelé kacsintgatott. Az elmúlt 11 év emlékezetes csobbanása nem csak bennünk, de remélem bennetek is mély nyomokat hagyott. A közös napfelkelte emléke, vagy épp a csodálatos dallamok és a fények együttes hatása, mind olyan élményekkel gazdagított minket, melyet soha nem feledhetünk. Nem is szabad, sot, ha lehet, még inkább többet akarunk belole. 2006-ban újra kihajózunk, méghozzá mesebeli hajón repülhetünk, szárnyalhatjuk a hullámokat. Az ezeregy éjszaka meséje idén újra életre kell, s ejti varázslatba mindenki testét, lelkét.

Hhogyan lehet tovább fokozni a júliusi Boat Partyt? Egy augusztusi kifutással, ahol nem a mesék, sokkal inkább már a sporté lesz a főszerep. A narancsok visszatérnek, habár most csak egy személyben. Az elmúlt évben már is megmutatta mit tud, s most ismét a holland focifanatikus srácon a sor. Matthew Dekay nem szorul bemutatásra.

Számtalan megjelenése és hazai fellépése mutatta már meg, mitől is hullt rá a sztárjelző. Augusztusban az ő feladata, hogy valami hasonló

varázslatban részesítse a hajó népét. Az augusztusi "csobbanás" vendége tehát nem más, mint Matthew Dekay (NL). A magyar "behajózók"

pedig a két rendezvényen összevetve, a teljesség igénye nélkül:

Tommyboy , Clark Stuart és Dusan.

2006. augusztus 12. Szántód, Szántódi Rév

Matthey Dekay , Tommyboy , Clark , Stuart

Jegyek elővételben: 3900 Ft / helyszínen: 4900 Ft.

Info: 06-1-479-10-310, boat@urec.hu

After party@Flört Club

Milky


Kapcsolódó linkek:

www.boatparty.hu

2006. augusztus 12.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster