BUDAPEST TRANCE CENTRAL & Y-CATCH AGENCY PRESENTS: THE TRANCE BATTLE OF THE YEAR - AIRWAVE (LIVE) & ESTUERA@BLADE CLUB (2006.07.22.)

The Trance Battle Of The Year - avagy az év trance csatája? Ha nem is csatának, de mindenképpen egyedülálló és különleges estének nézünk elébe ezen a júliusi éjszakán.

A trance zene egyik úttörője és a mai trance szcéna ifjú titánja egy estén csak a Blade Clubban: július 22-én Airwave vs Estuera - a Budapest Trance Central szervezőgárda jóvoltából.

Airwave vagy polgári nevén Laurent Veronez vitathatatlanul jelentős szerepet játszott a stílus kialakulásában és elterjedésében. 1997-et írunk mikor első munkáját a ma is nagy tiszteletnek örvendő belga Bonzai Recordsnak adja. De ez csak a kezdet volt. A mai napig 35 különböző projectet és ezekhez kapcsolódóan több mint 400 tracket, remixet kötnek a nevehéz. Szerzeményei nagyon széles skálán mozognak az ambient, progressive, trance, electro és techno stílusokban.

Munkái szinte minden progressive és trance dj táskájában megtalálhatóak: Tiësto, Armin van Buuren, Markus Schulz, Ferry Corsten, Paul Oakenfold - a teljesség igénye nélkül. Olyan válogatásokon szerepelt már mint a Global Underground, Ministry Of Sound, Trance Nation, Gatecrasher, A State Of Trance, Magik sorozatok és a Coldharbour Sessions.

Együtt dolgozott Tiëstoval, Armin van Buurennel, Markus Schulzcal, M.I.K.E./Pushsal Judge Julesszal stb.

2002-ben jelent meg első szerzői albuma Airwave név alatt Believe címmel, majd ezt követte a következő szerzői album Planisphere néven. 2006-ban egy 3 CDs Airwave szerzői album és egy Fire & Ice project album folytatta a sort.

Nem csak, mint producer, hanem mint dj is világszerte elismert. Szinte a világ minden jelentősebb clubjában fellépett már. A technikai előnyeit kihasználva számítógéppel és egy hardware szintetizátorral egészíti ki djzést. Elmondása szerint a bakelit a 70-es 80-as éveké, itt az idő forradalmasítani az elektronikus zenét, ha már a feltételek adottak hozzá.

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen nagy trance zenék és slágerek kapcsolódnak Airwave nevéhez, töltsd le az alábbi linken található kis csomagunkat, amelybe 34 ismert bemutató track-et tettünk: http://www.budapesttrancecentral.hu/btc4/airwave_singles_previews.zip

Hogy milyen Live Act is várható nálunk Airwave-től? Töltsd le a 30 perces QUICKTIME videót Airwave oldaláról: http://www.djairwave.com/AirwaveAtCristal.mov

Jonas Steur - vagy ismertebb nevén Estuera - 1982-ben született Belgiumban. Édesapja révén már fiatal korában kapcsolatba került a zenével. 17 évesen kötötte meg első lemezszerződését, majd a világszerte jól ismert Ian Van Dahl formáció Ace című albumának elkészítésében vett részt aktívan, mint társproducer. 2004-ben Tiësto kiadójánál, a Black Hole-nál megjelent első EP-je, majd 2006-ben ezt egy újabb követte. Innentől kezdve a dolgok felgyorsultak, a világ trance elitje elkezdte játszani munkáit. Tiesto, In Search Of Sunrise 4 & 5 mixalbumán több trackkel is képviseltetette magát.

A múlt és jelen meghatározó alakjai egy feledhetetlen estén a Blade Clubban. Airwave egy különleges live acttel készül, majd Estuera és Airwave b2b mixének lehetünk szem- és fültanúi az ifjú belga titán dj settje előtt.

A BTC házigazdája - aki egyben az este warm-up DJ-je is - a TranceTream.FM állandó rezidense, REB lesz.

Az első száz vendégünk a rádió és a klub sorban negyedik exklúzív promo trance CD-jét kapja ajándékba, amelyet ezúttal Lacknock készít.

A helyszín ezúttal is a Blade Club, Budapest III., Bécsi u. 38. (az Új Udvar Bevásárlóközpont mellett).

Megközelítés BKV-val: 6-os, 60-as és 86-os busz Kolosy téri megálló; 17-es villamos Kolosy téri megálló; Szentendrei HÉV Szépvölgyi út megálló.

A belépőjegy ára elővételben: 2.990 Ft

Jegyek kaphatóak a DJShop Lemezboltban (IX. ker. Vaskapu u. 41. nyitva: H-P 12:00 - 18:00) illetve a Blade Clubban (H-V: 11:00 – 01:00).

A belépőjegy ára a helyszínen: 4.000 Ft

Party info és online jegyrendelés: dexter@trancetream.fm

Clubinfo: info@bladeclub.hu

Thund3R


Kapcsolódó linkek:

www.budapesttrancecentral.hu
www.djairwave.com
www.estuera.com

2006. július 22.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster