I LOVE DEEP | TRUE HOUSE MÉLYEN A VÁROS TETEJÉN'06.@CITADELLA GARDEN (2006.07.22.)

Folytatódik az I Love Deep nyári rendezvénysorozata. 2006. július 22-én szombaton éjszaka, újra az elmúlt két évben megszokott nyári rezidencia, a Citadella Garden ad majd helyet az I Love Deep | True House | Mélyen a város tetején elnevezésű bulinak. A népszerű nyári klub a tavalyi nagy átalakítás után új menedzsmenttel, jelentősen csökkentett italárakkal, az időjárás szeszélyeinek ellenálló védelmi megoldásokkal, és nyitható tetővel vágott bele az idei nyári szezonba. A Garden jól megszokott hangulata, a panoráma mit sem változott, így a júliusi és augusztusi I Love Deepek, csak úgy mint eddig, a város tetején kerülnek megrendezésre.

Július 22-én szombaton egy régóta várt külföldi DJ páros lesz az I Love Deep vendége. Először lép fel Magyarországon a legendás svájci DJ duó: a C&M Productions. A zürich-i house DJ/producer páros, mely nevét a két tag Christian Kistler és Marc Zehnder keresztneveinek kezdőbetűiről kapta nevét. Az underground house szcéna kialakulása óta tevékenykedő csapat nem elégszik meg a világ négy sarkával, az általuk alapított True House Music távolabbra készül. Marc 1990-ben találkozott C-vel – a tehetséges 21 éves Christian Kistlerrel –, aki produceri vágyálmait a dance szcéna berkein belül vélte megvalósítani. Marc mutatta meg Christian számára a stúdiók világát és sok tanulás és gyakorlás után rögzítették első mixüket. A The Mixfactory megszületetett. 1992. végére már az összes jelentős svájci rádióállomás játszotta DJ mixeiket. Hat évvel később Chris és Marc a Dub House Duo álnév alatt kezdte el a komoly produceri munkát. Mivel a nagy kiadók nem sok ügyet vetettek ténykedésükre, a C&M tovább próbálkozott, míg el nem készült a nagy áttörést meghozó első dal. A mára klasszikusnak számító Spanish Lesson-t már az Underground House Movement pszeudo alatt írták. Martyn Ebsworthy az elismert ügynök segítségével jutottak lemezszerződéshez és egy új kiadóhoz Londonban. Így az Urban House Traxx megszületett, a többi pedig már történelem. Mióta először tűntek fel a dance-szcéna radarján, a C&M Productions olyan kiadóknál jelentette meg műveit, mint a Deep Touch, az SFP, a NiteGroove, a Defected, a Byte, a 4Records, az Urban House Traxx, a Harlequin Recordings, a Step Ahead Records, a Neat Music,a Decibel és a Purple Music. Évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek az általuk prezentált, csak interneten elérhető mixműsorok. A C&M minden hónapban megjelentet egy új mixet, melyben a legfrissebb house zenék kapnak helyet. További infó: www.truehouse.ch

Szintén Zürich-ből érkezik C&M-ék közeli barátja és dj társa, a magyar származású, de Svájcban élő Cryin' Soul. Csaba számos mixe kereng az interneten és akár csak a C&M Productions estében, tőle is csak minőségi house-t hallhat majd a nagyérdemű. Az I Love Deep DJ csapatát erősíti ezen az éjszakán az 5. születésnapját a napokban ünneplő Deephouse.hu legénysége is. Tom-a-Hawk és a (saját születésnapját a bulin ünneplő) Flashdown a bemelegítésért felenek július 22-én este tíztől. DJ Budai és Dandy, az I Love Deep házigazdái sem maradnak ki az örömzenélésből, a reggel 7-ig tartó buli második felében jutnak lemezjátszókhoz. A kellemes vendéglátásért, csak úgy mint eddig mindig, az ILD bulik elmaradhatatlan szereplője, Madame Joshephine felel majd.

Belépőjegy csak a helyszínen váltható. ILD VIP kártyával rendelkezők 2000 Ft-ért juthatnak belépőhöz. Igényelhető az est háziasszonyától az I Love Deep rendezvényein. A lapocskával kedvezmények vehetők igénybe. Most újra pár darab ILD VIP Card elérhető! Kedvezményes, 2500ft-os belépőt válhat, aki szórólappal vagy kinyomtatott e-flyerrel érkezik. A letölthető, kedvezményre jogosító szórólapok a közkedvelt, modern elektronikus-tánczenei internetes oldalakon és az I Love Deep weboldalán (www.ilovedeep.hu) is megtalálható. A kedvezményre jogosító hagyományos szórólapokat keresd a kedvelt szórólap-lelőhelyeken és a bevásárlóközpontokban. Kedvezmények nélküli belépő 3500 Ft-ért csak a helyszínen kapható.

A Citadella Garden a Gellért-hegyen található. A klub megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel (Móricz Zsigmond körtértől a 27-es busszal), és a klub által üzemeltetett, a Március 15. tér és a Citadella között közlekedő buszjárattal (további felvilágosítás az információs elérhetőségeken). Noha a Citadella Garden nyári, időszakos hely, az átalakításoknak köszönhetően az időjárás egyáltalán nem befolyásolja a party körülményeit.

Ingyenes belépőjegyek nyerhetők a legnépszerűbb internetes party-oldalakon.

I LOVE DEEP / TRUE HOUSE / MÉLYEN A VÁROS TETEJÉN '06.

C&M Productions (CH) | Cryin' Soul (CH) | Budai | Dandy | Tom-a-Hawk | Flashdown | Mme Joshephine

2006. JÚLIUS 22. szombat

22.00 – 07.00

CITADELLA GARDEN

Citadella Garden | 1111. Budapest, Gellérthegyi sétány

Infoline: (0670) 260 8006 | (0670) 3151958 | info@ilovedeep.hu

Milky


Kapcsolódó linkek:

www.ilovedeep.hu

2006. július 22.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster