HYPNOSIS@MOKKA CUKA (2006.07.28.)

Fellép:

D. Ramirez (Slave Recordings, Underwater, Lot49, Four:Twenty, Thrust / UK)

Zest (Kilenc20/Kalocsa)

Marvin (Trancewave)

Grasshop (Breakbeat.hu)

Dean Marriott a a kilencvenes évek elején a funky house öblös gargarizálásaival teremtette meg hírnevét, majd a hangzás kifulladtával a törzsi ritmusok felé vette az irányt. A kezdeti években más előadóknak készített zenét, majd a jótékony homályból előlépve jópár álnéven keresztül a jelenlegi D. Ramirezig vitte az út. Ez karrierjének sokadik újjáépítése, ezúttal a szétcsavart, kattant, savas electrohouse és breakbeat összeolvasztásával kísérletezik. Dolgozott a Yoshitoshi, Azuli, Choo Choo, Thrust, Whoop!, Lot49 és a Four:Twenty cimkéire, jelenleg egytől-egyig sláger-remixeire vadászik mind a breaks és house szakma. Future Funk Squad ’Audio Damage’, Plump DJs ’Electric Disco’, Skeewiff ’Man of Constant Sorrow’, hogy csak a legismertebbeket említsük. Acid és lüktető délvidéki hangulat lesz szettjének átütője, hozzatok cserepólót, meg forrónacit legfőképpen!

Nesze neked:

Nyerj ajándék italkuponokat a Breakbeat.hu játékában!

>> http://www.breakbeat.hu (július 24-től!)

Info:

A rendezvény ingyenes! Free admission!

Időpont: 2006.07.28. péntek // Date: Friday, 28. July, 2006.

Játékidő//Doortimes: 22:00-05:00

Hely//Address: Mokka Cuka! Budapest, Hajógyári-sziget

Infoline: +36-30-2102645

Megközelítés:

Gyalog: a Szentendrei HÉV-vel a Filatorigát megállóig, onnan a szokásos fesztivál-bejáró vasúti hídon át gyalog 5 perc. A HÉV vonalát könnyen elérheted a 2-es metróval a Batthyány térnél, vagy az 1-es villamossal az Árpád híd budai hídfõjénél. Figyelj, az utolsó vonat 23:30-kor indul, ez 8 perccel késõbb érkezik az Árpád hídhoz! Éjjel: a 923É busszal a Nyugatitól az Árpád-híd budai hídfő vonalon a Köles utcáig, onnan gyalog 8 perc. Menetrend: www.bkv.hu/ejszakai/923.html

Autóval: a budai alsó rakpartról a befelé egyirányú H-hídon át, a táblákkal jelzett útvonalon. Figyelem, a nyár folyamán a sziget forgalma egyirányú, kilépés a csak a kifelé egyirányú K-hídon!

Thund3R


Kapcsolódó linkek:

hypnosis.breakbeat.hu
www.breakbeat.hu
www.psuremusic.com
www.trancewave.hu
www.slaverecordings.com

2006. július 28.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster