I LOVE DEEP PLASTIC CITY PARÁDÉ AFTER@CITADELLA GARDEN (2006.08.26.)

Csak úgy, mint tavaly, az idei Budapest Parádé után is I Love Deep. A Plastic City német kiadóval közös I Love Deep Plastic City Parádé After augusztus 26-án, szombaton éjszaka a Citadella Gardenben kerül megrendezésre.

Ismét az I Love Deep DJ pultjába áll az a két művész, akik évek óta szoros kapcsolatban állnak a rendezvénysorozattal. Terry Lee Brown Jr. és The Timewriter nevei garancia a zenei színvonalra, csak úgy, mint az I Love Deep új házigazdája DJ Madox, az alapító DJ Budai vagy a Deepimpression rezidens Skiz. Először lép közönség elé az I Love Deep Records új üdvöskéje, Julio (Wiegand Gyula). Julio egy mini-show keretén belül mutatja be a Budai & Vic párossal közösen írt dalokat. A négyszámos show-case-ben biztosan elhangzik majd, az I Love Deep Records harmadik kiadványaként megjelenő The Sweetest Tune I Need, ami szeptember 15-én jelenik meg bakeliten, Jeff Bennett, Daniel D., Vic remixeivel, valamint egy Drumapellával. Digitális audio letöltésként már most is hozzáférhető a legnagyobb mp3 áruházakban.

A rendezvény a Budapest Parádé után kezdődik, 22.00 órakor és hajnal 06-ig tart. Mint az már az előző I Love Deep-en kiderült: a Citadella Garden csodálatos panorámával, mérsékelt italárakkal, barátságos körülmények közt várja az I Love Deep vendégeit.

Belépőjegy csak a helyszínen váltható. ILD VIP kártyával rendelkezők 2000 Ft-ért juthatnak belépőhöz. Igényelhető az est háziasszonyától az I Love Deep rendezvényein. A lapocskával kedvezmények vehetők igénybe. Most újra pár darab ILD VIP Card elérhető!

Kedvezményes, 2500ft-os belépőt válhat, aki kinyomtatott e-flyerrel, FLYERZ hirdetéssel érkezik. A letölthető, kedvezményre jogosító szórólapok a közkedvelt, modern elektronikus-tánczenei internetes oldalakon és az I Love Deep weboldalán (www.ilovedeep.hu) is megtalálhatók.

Kedvezmények nélküli belépő 3000 Ft-ért csak a helyszínen kapható.

A Citadella Garden a Gellért-hegyen található. A klub megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel (Móricz Zsigmond körtértől a 27-es busszal). Noha a Citadella Garden nyári, időszakos hely, az átalakításoknak köszönhetően az időjárás egyáltalán nem befolyásolja a party körülményeit.

Ingyenes belépőjegyek nyerhetők a legnépszerűbb internetes party-oldalakon.

I LOVE DEEP / PLASTIC CITY PARÁDÉ AFTER

Terry Lee Brown Jr. (D) | The Timewriter (D) | Julio Live P.A. | Budai | Madox | Skiz | Mme Joshephine

2006. AUGUSZTUS 26. szombat

22.00 – 06.00

CITADELLA GARDEN

Citadella Garden | 1111. Budapest, Gellérthegyi sétány

Infoline: (0670) 260 8006 | (0670) 3151958 | info@ilovedeep.hu | www.ilovedeep.hu

Milky

2006. augusztus 26.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster