HYPERSPACE (2007.04.28.)

Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg - színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.

A honi elektronikus zenei életben történelmet írt rendezvénysorozat 2006-ban lezárta első tízéves pályafutását, hogy 2007-ben fesztiválokat idéző koncepcióval térhessen vissza , elképesztően masszív dj-felhozatallal és monumentális technikai körítéssel. A 8-10.000 férőhelyes Syma csarnokba

költöztetett Hyperspace ezentúl évente csupán egyszer, tizenkétórás techno-orgiaként vár ránk szupersztárok társaságában. Mi tagadás, az idei bulit tekintve igencsak magas a mérce az elkövetkezendő évek béli folytatáshoz:

Itt lesz Chris Liebing, Németország legkelendőbb techno-lemezlovasa, aki tizenhat éve gyártja fantasztikus szerzeményeit és anno a frankfurti Omen vezető dj-jeként jegyezte meg nevét a világ. Fine Audio Recordings, CLR illetve Stigmata labeles megjelenései a klasszikus techno nélkülözhetetlen darabjaivá váltak. Chris, aki a German Dance Award szerint korunk legkiválóbb techno-előadója, ma többek közt a new yorki Avalonban és az ibizai Privilege-ben rezidens; fellépése pedig presztízsnek számít minden magára valamit is adó komoly techno-fesztiválon.

Éppily népszerű a szakma és a közönség köreiben a portugál születésű Cisco Ferreira, azaz The Advent. A jó ideje brit színekben futó Cisco fenomenális elektro-techno opuszai páratlanok a maguk nemében: a The Advent a földgolyó legismertebb, legsikeresebb live act projectje! Albumai, mint a '88as Space Opera, vagy a '99es Kombination Phunk a XX. századi techno megkerülhetetlen munkáiként vonultak be a történelembe. Míg a Kombination Research az underground Advent-zenéket; addig az Alpha Recordings Cisco G Flame alteregojának house-lemezeit gondozza.

Funkkal fűszerezett sajátos stílusát a dance műfaj új testamentumaként jellemzik az avatott fülek…

Tovább erősíti az április 28-i line up-ot Adam Beyer, akinek üstökös-szerű felemelkedése anno egyet jelentett az úgynevezett Stockholm-hangzás nemzetközi elterjedésével; a világ általa figyelt fel a svéd techno tisztaságára és meglepő precizitására. A jelentős producerként sikert sikerre halmozó Adam több kiadót indított útjára: az indusztriális alapú Drumcode és az eklektikus zenei hatásokra figyelő Truesoul után életre keltett Mad Eye a mai modern techno ropogós, fülbemászóan hipnotikus

minimaljait képviseli.

A nagymesterek mellett az újhullámos techno egyik legérdekesebb arca, Dominik Eulberg is részt vesz a bulin. Experimentális ízlésvilága meglehetősen egyedi dj-szettekkel ajándékozza meg rajongóit, akik jól tudják, hogy a zene mellett az élővilág Dominik második legnagyobb szerelme.

Nem véletlen keresztelte a Traumschallplattennél megjelent első nagylemezét Flora & Fauna-ra. Tehetségére felfigyelt a prominens Cocoon is, így Eulberg ma már a Sven Väth nevével fémjelzett labelnél is alkot. 2007 júniusára várható új szerzői albuma az említett kiadó égisze alatt.

És mert minden sikeres hadjárat mögött van egy nő, így nem hiányozhat a fenti szupersztárok sorából a planéta tán legsikeresebb női dj-je, Monika Kruse sem, aki több mint tizenöt éve forrósítja a táncparkettet individuális techno-funk elképzeléseivel. A színtiszta techno-ban utazó Terminal M-et és

a minimál-közeli kiadványokat kedvelő Electric Avenue Recordings-ot igazgató német djane egykor a legendás müncheni Ultraschall révén vált ismertté, ma Berlinben él, a Német Dance Kultúra képviselője, illegális rave-ek szervezője, Japán egyik legnagyobb kedvence. Legfrissebb, On the Nippon Road c. mixlemeze is japán felkérésre készült; zenéi az ázsiai ország modernségének és tradícióinak fura együttélését tükrözik. 'A zene boldoggá tesz!'- vallja, és ennél igazabb zárszót keresve sem találhatnánk.

A grandiózus line up magyar fellépőiként HOT X, BUDAI, IGOR DO'URDEN, COYOTE, valamint a COLLINS & BENHAM hozzák tudásuk legjavát a Hyperspace mindent elsöprő, új korszakának első, 2007 évi party-ján, melyről naprakész információkat a www.deadcode.hu weboldalon találsz.

A fergeteges buliban , ha kicsit elfáradnál ,a haverokkal együtt a T-Mobile lounge-ban kapcsolódhatsz ki, ahol ötletes játékok és meglepetések várnak majd.

A legjobb fejek pedig mobiljukon is követhetik az eseményeket, így április 1-től a T-Mobile WAP-portálján Téged is külön Hyperspace rovat vár. Itt a híreken és a sztárok bemutatásán túl letölthető képek és csengőhangok közül válogathatsz. A www.deadcode.hu honlapon és a T-Mobile WAP-portálon ráadásul hamarosan játszhatsz is, és elnyerheted a vonzó nyeremények egyikét!

A rendezvényhez kapcsolódóan hamarosan lemezboltokba kerül a HOT X által készített friss mixalbum, a HYPERSPACE 09.

A korongon oly kiadók táncorientált remekművei hallhatóak, mint az Ellen Allien nevéhez fűződő B-Pitch Control, az Alter ego Klang Elektronik-ja, a Monika Kruse által vezetett Terminal M, vagy épp Anthony Rother büszkesége: a Datapunk. A legfelkapottabb techno/electro/minimal producerek

szerzeményeiből összeállított lemez április 10-én jelenik meg a CLS és a Deadcode kooperációjának eredményeként és egyben kedvcsinálóként az április 28-i Hyperspace-re.

A bolti megjelenést követően már a CLS webáruházában www.mp3music.hu -n is megtalálható lesz a hazai elektronikus zenei kiadványok e különleges darabja.

HYPERSPACE

2007.04.28.

SYMA ARÉNA - BUDAPEST

Dj-k:

CHRIS LIEBING (CLR - Frankfurt - D )

THE ADVENT - live! (Combination Research - London - UK )

ADAM BEYER ( Drumcode / Mad Eye - Stockholm - S )

MONIKA KRUSE (Terminal M - Berlin - D )

DOMINIK EULBERG ( Traum / Cocoon - Frankfurt - D )

HOT X ( deadcode - Budapest H )

BUDAI ( ego - Budapest H )

IGOR DO'URDEN ( Recoba / Mutation - Sopron H )

COYOTE ( deadcode - Budapest H )

COLLINS & BEHNAM ( rotation rec. - Budapest H )

helyszín: Syma Aréna

cím: 1143 Budapest - Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )

start: 20:00, end: 08:00

elővétel: 4500 HUF

belépő: 5500 HUF

VIP jegy: 10000 HUF ( limitált )

HYPERSPACE wap microsite: T - ZONES WAP ELECTRONIC BEATS ROVAT

info: 06 30 30 30 220

Milky


Kapcsolódó linkek:

www.hyperspace.co.hu
www.deadcode.hu

2007. április 28.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster