DJ ASA & MAX@E-KLUB (2007.04.28.)

Asa & Max-ot, Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duóját már ismeri Az E-klub közönsége. A budapesti lemezlovas páros április 28-án ismét itt teszi fel jobbnál-jobb lemezeit Nektek!

Asa és Max ’back-to-back’ szettjével közösen már hosszú évek óta szórakoztatja a nagyérdeműt országszerte. A hétvégi diszkózás mindig inspirálja és feltölti Őket, így már a hét első napján visszakívánkoznak a lemezjátszók mögé: Minden hétfőn 18:00-20:00-ig a www.justmusic.fm internetes rádióállomáson jelentkeznek élő mixműsorukkal, a MUSIC MAKER-rel. Fellépéseik és a rádiózás mellett a zeneiparba is betörtek saját szerzeményeikkel, melyek megjelentek hazai és külföldi kiadóknál (Record Express, NOSI …). Max karrierje még Szabadkáról indult el, ahol mesterei az Európa-szerte ismert, Noise Destruction tagjai voltak. Asa pedig később mellette tanulta meg a szakma fortélyait.

A dj házaspár budapesti fellépéseik mellett folyamatosan járja az országot, visszatérő vendég fellépői Magyarország legkellemesebb diszkóinak. Hitvallásuk az igényesség, amely alapján szelektálják zenéiket. Egy mixben ötvözik a house különböző irányzatait: vokál-, elektro- és tribal-house-t...

Arculatukat minden esetben egyedi szettjük határozza meg, és a szenvedélyes elhivatottság, hogy megtáncoltassák a közönséget. :) Hm, igyexünk legalábbis. X: De, meg is ígérhetjük!

-asa&max

2007. április 28.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster