I LOVE DEEP PRESENTS NIGHT FEVER@DOKK OPEN AIR (2007. 06.16.)

Folytatódik az I Love Deep. A 2007-es nyáron három nagyszerűnek ígérkező bulival jelentkezik az ötödik évébe lépett (deep) house party-sorozat. A nyári bulik, egy új helyszínen a Dokk és Events Hall mögötti Duna parton kialakított szabadtéri Dokk Open Airben kerülnek megrendezésre.

2007. június 16-án szombaton, a Soda Inc. (Babak és Jon Silva) lesznek az ILD vendégei. A „szóda egyesület” két német illetőségű lemezlovas-producer, Babak Shayan és Jon Silva közös formációja, akik Basil és Nuance Movement néven is ugyanebben a felállásban alkotnak. Mielőtt az új évezred hajnalán együtt kezdtek dolgozni, már mindketten nevet szereztek maguknak a német house szcénában, de a szekér e baráti- és munkakapcsolat kialakulásával indult csak el igazán. 2005-ben megjelent, Full Moon című bemutatkozó albumuk, és közös szettjeik igazi zenei csemegék.

Jon Silva polgári neve valójában Jost Gerischer, de a Basil, The Mulder, Lexicon, Man Machine Man, Blue Rock, Levantine, Lex, Gerish & Faki, S-club, Peter Lindkvist és Nato művésznevek mögött is legalább részben ő áll. 1976-ban született, 1984-ben költözött az akkori Kelet-Németországból Stuttgartba, amely egyfajta house-város volt akkoriban, legendás klubokkal. 1989-ben írta meg első szerzeményeit, 1994-ben egyesítette erőit Len Faki (DJ Lamonde) nevű barátjával, és már az érettségi előtt jelentek meg lemezei.

Továbbtanulás helyett zenei ismereteit mélyítette, 1997-ben megalapították a Monoid nevű techno labelt, majd később egy [feis] nevűt is. A Monoid még mindig működik, Alex Flatner irányítása alatt. 2001-ben csődbe ment az UCMG, mely a Monoid, a [feis], a Plastic City és még számos label anyavállalata volt. Ekkor jött el az idő, hogy Jost saját címkét alapítson Pesto néven, immár teljesen house irányultsággal.

Babak Shayan teheráni születésű, 1985-ben menekült családjával Németországba az Irán-Irak háború hatására. Az addig elérhetetlen zenék egyszer csak megvásárolhatóvá váltak számára, így masszív zenegyűjtésbe kezdett, és 1986-ban már mixkazettákat osztogatott iskolatársainak. Hamarosan felkérték DJ-nek olyan közönség számára, melyben mindenki idősebb volt nála, és olyan klubokban játszott, ahová a kora miatt bemennie sem lett volna szabad.

Első lemeze 1998-ban a Plastic Cityn jelent meg Dualists néven, de a producerkedés mellett a DJ-tudományban sem maradt el. Zenei koncepciót készített a heidelbergi Bar 1 szórakozóhely számára, majd a lemezlovasként eltöltött éjszakákat a Bar 1-ről elnevezett mixsorozatban örökítette meg, mely jelenleg az ötödik részénél tart.

Amikor 2001-ben a Plastic City A&R (kb. = tehetségkutató) részlegénél dolgozott, megismerkedett Jost Gerischerrel, és a szimpátia hamarosan közös munkára sarkallta őket, ekkor „született” a Basil és a Soda Inc. duó is. Babak hamarosan megalapította Shayan Music nevű saját labeljét, amely a Bar 1 sorozatnak is otthont ad most már, és számos kiváló 12 inches is megjelent már rajta – köztük természetesen saját szerzeményei.

Nem rég jelent meg új maxijuk, Kim Wilde Keep Me Hanging On című dalának feldolgozása Night Fever címmel.

A warm up-ért felelős az a fiatal lemezlovas és producer, aki először mutatkozik be az I Love Deep közönségének. Bios, a Loud!Society alapítótagja, igazi deep house szettel készül.

A bulin fellép még az I Love Deep két rezidense: Budai és Dandy is. Ezen az estén debütál az I Love Deep új háziasszonya. Madame Joshepine után egy autentikus hölgy, Miss Milky veszi át szerepét. Milky-től igényelhetők az I Love Deep VIP kártyák és rajta lehet keresni az ILD-k elmaradhatatlan kellékét a nyalókát.

Az I Love Deep a Dokk Open Air elnevezésű új party-helyszínen Budapesten az Óbudai szigeten, az Events Hall mögötti Duna parton kerül megrendezésre. Rossz idő esetén a rendezvény a Dokk Clubban kerül megtartásra. Kérjük érkezz minél korábban! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006 vagy (30) 4888777, e-mail: vip@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu www.freee.hu www.djbudai.com www.truesounds.hu

2007.06.16. szombat

I Love Deep Presents Night Fever

DOKK OPEN AIR

Soda Inc. aka Babak & Jon Silva (Plastic City – D), Budai, Dandy, Bios +

Miss Milky

Belépő: 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) /

3000 Ft (csak helyszínen)

e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu www.freee.hu (bármilyen, az I Love

Deep-ről beszámoló weboldalról kinyomtatott e-flyer-t és a Flyerz Magazinban

megjelenő hirdetést is elfogadunk a kedvezményes belépő váltásához)


Kapcsolódó linkek:

www.ilovedeep.hu

2007. június 16.Click to Visit

HÍRDETÉSEKFÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster