RENAISSANCE OPEN AIR@DOKK BEACH (2007.06.08.)

Renaissance Open Air / Dokk Beach Budapest

SHLOMI ABER / ANTHONY PAPPA / CHRISS

Medence, jacuzzi, pálmafák, csillagos éjszaka, langyos szellő és remek zenék. Mi mást kívánhatnánk? A 2007es nyári szezon tökéletes nyitánya vár ránk június 8án a budapesti Dokk Beach-en, ahol Shlomi Aber, Anthony Pappa és Chriss kényeztetnek minket válogatott lemezeikkel.

A világszerte híres, ausztrál születésű, Angliában élő Anthony Pappa; valamint a hazai sztár-djk sorát erősítő Chriss személye rég jól ismert a magyar party-körökben, az izraeli Shlomi Aber fellépése azonban igazi kuriózum, megérdemli, hogy külön bemutassuk:

Shlomi karrierje Tel Avivból indult útra, s futurisztikus meglátásainak, ötleteinek, valamint figyelemre méltó produceri adottságainak illetve dj technikájának hála, ma már napjaink egyik legígéretesebb feltörekvő tehetségeként tartják számon. Szerzeményeiért oly irigyelt kiadók versengenek, mint a Sven Väth nevével fémjelzett Cocoon, a Josh Wink által elhíresült Ovum, vagy épp a patinás Renaissance. Ez utóbbi label idén három Shlomi lemezt is magáénak mondhat. A június 8-i Renaissance-os lemezbemutatón meglepően változatos elektronikus zenei egyvelegre számíthatunk, hiszen Shlominál a techno által befolyásolt underground house muzsika jól megfér némi jazz-es, funkos beütéssel, csöppnyi minimállal, acid-del, mindez boszorkányos ügyességgel tálalva. Az ember azokra a régi szép időkre gondol, amikor minden egyes taktus jóleső borzongással töltötte el és még nyoma sem volt a kommersznek a bulikon. ’Nem számít, hogy laza vagy kemény a zene, a lényeg, hogy megérintse az elméd, a tested és a lelked. Ez a jó muzsika jellemzője.’ – vallotta Shlomi egy Radio 1-es interjúban, mikor saját kiadójának, a ’be as one recordings’-nak mottójáról kérdezték. Ennél többet nem is kívánhatunk.

RenaissanceOpenAir@DokkBeach - ExclusiveLimitedParty

belépés hölgyeknek 1500, uraknak 2500HUF | info:+36304363666

2007. június 8.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster