Március 09, Nowsound: Dj Zinc és Technical Itch

2001 Március 09-én a Nowsound keretein belül a Home club falai között tekinheti meg a tisztelt nagyérdemű az angliai Drum&Bass két komoly alakját, Dj Zincet, és Technical Itch-et. Dj Zinc a nagy múltra visszatekintő True Playaz kiadó egyik oszlopos tagja, aki 1989 óta foglalkozik Drum&Bass-el. Eleinte a legendás Desire club rezidense volt mintegy két évig, mielőtt megtette volna az első lépést a stúdió felé. Ez 1991ben történt amikoris Swifttel együt jelent meg egy zenéje Bizzy B's Brain Progression nevű label alatt. Ekkor vetette fel Hype az ötletet, hogy egy kiadót kéne létrehozni. "Pascal-lal és Hype-pal jól megvoltunk, és sokat dolgoztunk együtt... Emlékszem szinte nem is tudtam fejbentartani a megjelenéseket, viszont Pascal mindhármunkét fejből tudta, voltak dolgok, amiket ők tudtak elintézni nekem, mert én képtelen voltam rá, és ez fordítva is igaz volt... Ígyhát jött az ötlet, mi lenne ha csinálnánk egy kiadót hármunknak???" Számos híres-hírhedt zene fűződik a nevéhez, a saját albumán (Beats By Design), a breakbeat stílusú trackeken kívül azt hiszem az is elég ha annyit mondok: Casino Royale...

1991ben Mark Caro (Technical Itch) birminghamban djzett helyi bulikon, akkor még nem készített zenéket,elsősorban a Djzéssel foglalkozott. Nemsokára azonban maga a zene készítés is felkeltette az érdeklődését. Mark összeismerkedett Decoderrel, aki segített neki megjelentetni az első LP-t (Plasmic Life) ami szintén Bizzy B's Brain Progression cimkéje alatt látott napvilágot. Még néhány megjelenés itt-ott, de akkorra Mark saját kiadó mellett döntött, és megalapította Tech Itch Recordings-ot. A kítűnő produceri munka, és az egyre nagyobb ismertség hatására Mark a nagynevű Moving Shadownál találta magát, ahol nagy hírnévre tett szert. Első albuma a DIAGNOSTICS minden létező szintet megütött; ismertté, és kedveltté tette a Tech Itch hangzást, merthogy arról igencsak lehet beszélni. Jellegzetes dobhangok, a zene struktúrális felépítése, a basszusok, mind-mind azt sugallják, hogy az alkotó egy és ugyanaz, de a zenék mégis mind mások, és zseniálisak.

Mindenkit nagy szeretettel várunk a bulira, a Home Club falai közé, hogy egy igényes, és mindannyiunk által szeretett környezetben bulizhassunk egy nagyot, és hogy halljuk amit hallani kell.

2002. február 26.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster