A Mayday Budapestre jön!

A Mayday 1991 decemberében eredetileg a DT64 rádióadó megmentésére szervezett jótékonysági rendezvény volt, amit azóta (2001-ig) 17 alkalommal rendeztek meg Berlinben, Kölnben, Dortmundban. A party történetének elmúlt 10 éve során Németországba kellett utaznia annak, aki részt kívánt venni a kontinens egyik leghíresebb techno buliján, de a történet 11. évében elmondhatjuk, hogy Lengyelország után hazánkba is megérezik a rangos esemény.

A budapesti rendezvényre 2002 május 19-én a Hungexpo területén, az F és F2 pavilonokban kerül sor, ahol 18 órakor startol a másnap délelőtt 10-ig tartó páratlan buli.

A rendezvény évről évre a legjobb és legjelentősebb DJ-ket és live act-eket mutatja be, ami a rendezvénysorozat sikerének éppúgy meghatározója, mint a kiemelkedő zenei hangzás, az innovatív film és video-animációk felvonultatása és a szervezés.

A fellépők közül – a teljesség igénye nélkül – feltétlenül megemlítendő WestBam (D), Marc Spoon (D), Marco Zaffarano (I), Umek (SLO) vagy Blank & Jones (D) neve. A nemzetközi sztárok mellett a hazai ízekről Budai, Kühl, és Newl fognak gondoskodni.

Elképzelhetetlen lenne az este live act-ek nélkül is, így többek között Lexy & K-Paul (D) és Felipe (A) játszik majd a live act színpadon.

A nagyterem stílusától kissé eltérő zenék lesznek hallhatóak a kistermekben. A Frankhegy – Dork&Kozma teremben a már megszokott vizualitás fokozza a DJ-k játékát, a Viva+ teremben pedig igazi DJ parádé lesz.

Jegyek kaphatók április 20-tól vidéken az ismert jegyirodákban, illetve Budapesten a Ticket Express irodákban, online a www.mayday.hu címen, illetve május 2-tól a Nyugati téren a MAYDAY MEETING POINT-ban.

BEMELEGÍTÉS

A sportolótól sem várható el, hogy felkészülés és bemelegítés nélkül érjen el csúcsteljesítményt, ekképpen a Mayday rajongóinak is lehetőségük lesz a megfelelő felkészülésre. Az „edzésekre” a bulit megelőző hétvégeken kerül sor, a Warm-up to Mayday party-k keretében, ahol minden alkalommal a Mayday egy-egy DJ-je is foglalkozást tart.

A bulik pontos időpontjai és helyszínei:

április 20. Home Club, Budapest

április 26. M47, Sáránd

április 30. Magic Club, Beled

május 01. Szabadka (Yu)

május 04. Remix Club, Dunaújváros

május 11. Papaya, Szombathely

CSÚCSKÍSÉRLET

Mi az alapfeltétele egy jó party-nak? Természetesen a line-up és a technika. Ez utóbbi, azaz a Mayday akusztikus és vizuális világa nemcsak Európában, hanem az egész világon etalon a technofiatalok számára.

Talán sokan nem tuDJák, hogy a Budapesten (és külföldi helyszíneken) rendezett Mayday-en a hang és fénytechnikát el kell fogadtatni a berlini szervezőkkel! A dolog komolyságát jelzi, hogy bár az itthoni szervezők felkészültek a legmagasabb igények kiszolgálására, mégis közel egy hónapos munka és egyeztetés után bólintottak csak rá a német szervezők a budapesti party technikai terveire. Szóval: mindenki készüljön fel egy eddig még Budapesten nem tapasztalt audio-vizuális élményre...

TÖBBFUNKCIÓS BELÉPŐJEGY

A budapesti Mayday belépőjegyének legfontosabb funkciója természetesen, hogy segítségével beléphetsz az év legjobb party-jára, ezen felül azonban valami másra is alkalmas: különleges formájával pass-ként is funkcionál. Ha egy Freee Magazint is kezedben tartasz, akkor már a passtartód is meg van hozzá:)!

2002. április 19.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster