Eastern Exposure Fesztivál

Az Eastern Exposure Fesztivál a nyár legkiemelkedőbb rendezvénye, Magyarország első csak elektronikus zenére épülő fesztiválja. Természetesen az esemény nem előzmények nélküli, hiszen a szervező cég a BPM (Booking, Promotion and Management) már több mint hét éve szervez elektronikus zenei rendezvényeket exkluzív hazai és külföldi helyszíneken.

A fesztiválra 2002. július 19-én Kecelen a Club Korona területén kerül sor, ahol 14.00 órakor startol a rendezvény és másnap 14.00-ig tart.

Kecel és a BPM neve 1995, azaz a Club Korona projekt indulása óta fonódik össze, melynek eredményeképpen Magyarország minden részéről havonta több ezer fiatal utazik rendszeresen a helyszínre, hogy ott szem és fültanúja legyen a BPM rendezvények varázsának.

Talán szokatlan, hogy egy 500 fős település adjon otthont egy 10.000 fős rendezvénynek, azonban fontos figyelembe venni a kis város „demokratikus” térbeli elhelyezkedését, melynek révén számos nagyvárosból (pl.: Szeged, Pécs, Kecskemét) – így a fővárosból is – hasonló mennyiségű utazással érhető el.

A Eastern Exposure Fesztivált összesen négy különböző zenei helyszínnel egy 26 hektár területű parkban rendezik meg. A helyszínen étterem-panzió, két termálvizes és egy olimpiai méretű úszómedence (ez utóbbi az épület tetején „vízparti” rálátással az egész területre) is található.

A zenearénák közül kettő egy-egy több ezer fős sátorban, egy a klubban, egy pedig szabadtéri színpadon lesz megvalósítva. A különféle helyeken különböző zenei stílusok lesznek hallhatóak, de a hangminőség és világítás egységesen magas színvonalú lesz.

A több mint 30 (!) fellépő közül – a teljesség igénye nélkül – feltétlenül megemlítendő Sasha, John Digweed, Dave Angel vagy Anthony Pappa neve. A külföldi sztárok mellett számos magyar DJ – köztük Sterbinszky, Budai, Jutasi, és Chriss – és együttesek is láthatók-hallhatók lesznek.

A rendezők törekvése szerint a főszereplő zene mellett számos egyéb művészeti és kulturális produkció is hozzájárul ahhoz, hogy ez a 24 óra minden résztvevőnek felejthetetlen maradjon.

Jegyek június 10-től kaphatók az ismert jegyirodákban, és a Solisun szoláriumokban, elővételben 6000, majd a helyszínen 7000 forintért.


Kapcsolódó linkek:

A fesztivál részletes programja

2002. június 24.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster