Aquanistan - az Anima Sound System lemezbemutató koncertje

A Világveleje Produkció szervezésében 2002.november 15-én (pénteken) kerül megrendezésre az ANIMA SOUND SYSTEM lemezbemutató koncertje a Petőfi Csarnokban.

Az "Aquanistan" című lemez bemutatója mellett erre az alkalomra magyarországra látogat Jamaica vezető soundsysteme, a STONE LOVE formáció. Az estén még fellép a Love Alliance, Dj. Bosival az élen.

Az estét 21.00-tól a LOVE ALLIENCE nyitja.

A reaggie-s formáció tagjai Dj. Bosi, akit sokszor láttunk föltünni a Chi-istálló körül, és Mc. Kemon.

Őket követi a rendezvény csúcspontja, az ANIMA SOUND SYSTEM lemezbemutató koncertje.

A várva várt új lemez is megőrizte a zenekartól jól megszokott hangzásvilágot, de kicsit akusztikusabb irányba tolódott el a hangszerelés. Csodás vonósnégyesek és mesés szitárdallamok színesítik az Aquanistant. Ez egy olyan hely, ahová mindenkinek el kell látogatnia, és aki egyszer idemerészkedik, biztosan visszatérő vendég lesz ebben a képzeletbeli világban.

A több, mint kétórás koncerten a vadonat új számok mellett természetesen elhangzanak a régi Anima slágerek is, mint a "Tekerd!", vagy a "Marijuana Cha-cha-cha". A lemez országos megjelenésének időpontja a koncert napja, vagyis november 15.

Az éjszakát a STONE LOVE Soundsystem zárja hajnalig tartó bulijával. Jamaicán több, mint 200 soundsystem működik, de ha ott bárkit megkérdezel, hogy ki a király, és ki a bajnok, azt a választ fogod kapni, hogy a STONE LOVE!

Jamaica vezető soundsysteme 1972-ben alakult, és a nyolcvanas évek közepén már nemzetközi hírnévre tett szert, amikor egyre gyakrabban lépett föl Londoni, New Yorki és egyéb nagyvárosi klubokban.

Megfordultak szinte már a világ minden pontján, fellépéseik voltak többek között Japánban, Torontóban, Londonban és New Yorkban.

A Stone Love állandóan úton van, szinte nem telik el nap úgy, hogy a Stone Love a világ valamely színpadán ne állna.

A kilencvenes évek elején a Stone Love visszavonult, majd alapításának 25. évfordulójára még több taggal, és erősebben, mint valaha ismét visszatért.

A Vibe magazin a Stone Love-t a reggae zene legmagasabb képviselői közé sorolja. Feltétlenül ők Jamaica leghíresebb és talán legjobb soundsysteme.

A világ nagyvárosai után a STONE LOVE Budapesten!!!

Természetesen egy ilyen különleges éjszakán a zenei hatásokon túl a látvány is nagyon fontos. A CINETRIP vizuális brigád dolgozik az egyszeri és megismételhetetlen buli színvonalasabbá tételéhez.

A rendezvény fő támogatója a METAXA.

Jegyek elővételben kaphatóak a Ticket Express jegyirodákban, a helyszínen, az Iguana boltokban, a Westend és Mammut áruházak Bahia boltjaiban. A jegy ára elővételben 2500Ft, a koncert napján a Petőfi Csarnokban 3000Ft.

2002. november 10.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster