Bladerunnaz pres. NYE 2003

Complex, Szentendre

A Bladerunnaz immár hagyományos szilveszteri mulatságán ezúttal három londoni DJ pörgeti majd a legfrissebb, legtáncosabb zenéket.

Fellép:

Usual Suspects (Renegade Hardware, Metalheadz)

Fierce (Virus, Metro, Quarantine)

Bal & Safair

Longman & Bratwa

Stealth & Size 9

Palotai

EasyBeats room

Aafro & Diziek (ParaRadio)

Negro (Deep)

Marka (Jazz N Bass)

Fierce (Virus, Metro, Quarantine)

Fierce a '90-es évek derekán ismerkedett össze Nico Sykes hangmérnökkel, a No U-Turn label tulajával és az akkori techstep korszak többi vezéregyéniségével, Ed Rush-sal, Trace-szel és Opticallal. Közös zenéik a techstep klasszikusai; durva, indusztriális hangzás, gyomorba öklöző basszusok jellemzik számaikat, amelyek legékesebb gyűjteménye a Torque album. Később a techstep neurofunkká alakult az említett producerek kezében, de a barátság nem változott, továbbra is többször dolgoztak, játszottak együtt minden felé. Fierce dolgozott együtt Dom & Rolanddal, a Usual Suspects-szel, de talán mostanában legtöbbet Optical öccsével, a nem kevésbé tehetséges Matrix-szal. A nagynevű Virus kiadó tavaly a ’Tearaway’ című számukra tette rá a kezét, a Virus Life History sorozatuk nyitódarabjára. Fierce DJ-ként a drum and bass energikusabb ágát képviseli, táskájában mindig a legfrissebb darabokkal.

Usual Suspects (Chris & Keaton) (Renegade Hardware, Metalheadz)

Keaton, a Usual Suspects tagjaként már rányomta a bélyegét a drum and bass evolúcióra, hiszen a Killa Bees '99-es megjelenése óta jegyzik őket és azóta több tánctérrobbantó dobásuk volt már. A trió, név szerint Keaton, Chris és Carl, az Oscar-díjas film nyomán, felvette a Usual Suspects (nálunk Közönséges Bűnözők címen futott) nevet és az első "méhecskés" zene után sorra jött a többi.

A Usual Suspects sikere töretlen, az új Metalheadz (MDZ.02) nagylemezen is van egy zenéjük ('Tribute'), de a fiúk külön-külön is kalandoznak más irányokban. Carl a jónevű breakbeat kiadó, a TCR kötelékében a 2Sinners tagjaként nuskoolt készít, míg Chris saját, Vicious Circle nevű kiadójának beindításán fáradozik. Keaton pedig Four Horsemen néven osztja a dzsungelt, együtt dolgozott Dom & Rolanddal, Hive-val és a Stakka & Skynet párossal.

Belépő: 5000 Ft

2002. december 27.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster