Bladerunnaz Birthday Bash (4th Anniversary)

2002. február. 22.

Complex. Szentendre

Belépő: 3500 (elővétel) / 4000 (helyszínen)

Jegyek kaphatók a Subvibe, Deep, Trancewave lemezboltokban.

main room: Andy C (Ram Rec.), MC GQ (Metalheadz, Emcee Rec.), Bal, Safair, Palotai Zsolt, Twillight, Stealth, Size 9

chill-out: Aafro, Diziek, Phiks (ParaRadio), Negro (Deep)

A Bladerunnaz születésnapok mindig egyet jelentenek: a drum and bass legnagyobb nevei jönnek Budapestre. A partiszervező csapat negyedik születésnapi buliján az angol dnb mezőny felsőfoka, az Executioner néven emlegetett ANDY C vendégeskedik, hogy elképesztő mixtechnikájával és a legfrissebb zenékkel kényeztesse a közönséget.

A hangulatot MC GQ, az egyik legjobb angol dumagép fokozza majd. Ő a Metalheadz kru tagja, valamint a stílusosan Emcee névre hallgató kiadó tulajdonosa.

Andy C

Minden stílusirányzat előbb-utóbb kitermeli azt az elitet, akik meghatározóak, diktálják a trendet. A drum and bass-ben és a többi elektronikus tánczenei irányzatban ez általában két szálon fut: egyfelől a producerek, zenekészítők vonalán, másrészt a klubokban, a számokat játszó, DJ-k között is folyik egyfajta versengés. A Bladerunnaz szervezésében szeptember 21-én, szombaton hazánkba látogató Andy C mindkét fronton a legelső vonalba tartozik.

Andy C, ha játszik megőrjíti a tömeget, saját zenéivel pedig felszedik a padlót az őt csak követni, de utolérni nem képes lemezlovasok. Nemzetközi szavazásokon számtalanszor végzett már elsőként a drum and bass DJ kategóriában, nem alaptalanul. Ő az akit lehetetlen utánozni, mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. Nem egyszerűen számokat illeszt egymáshoz, hanem úgy válogat és húzza egymásra a számokat, hogy a hallgató sokszor nem is tudja melyik lemez is szól. Ezen felül talán mondani sem kell, de ő az, akinél a legnevesebb producerek állnak sorba, hogy odaadhassák neki a legfrissebb számaikat. Ha ő játszik valamit, az tuti befutó.

Azonban Andy C nem csak lemezlovasként, hanem a stúdióban is megállja a helyét. Társával Ant Miles-szal együtt vezetik saját kiadójukat, a Ram-ot és együtt zenélnek Origin Unknown néven. Számos jó zene ('Valley Of Shadows', 'Truly One') és remix (köztük az E-Z Rollers 'Tough At The Top'-jának átdolgozása vagy Adam F tavalyi lemezéről a 'Stand Clear' remixe) fűződik a nevükhöz. Kiadótársukkal együtt ők a Ram Trilogy, ezen a néven elsöprő, igazi tánctérre szánt darabokat készítenek. Tavaly szintén Shimonnal kettesben Andy C megírta 2001 legnagyobb drum and bass slágerét, a 'Bodyrock' című csúsztatott, swinges ritmusú, eszement darabot. A Ram mellett Red One-nal közösen új kiadót alapítottak, a Frequency-n új és eddig kevésbé ismert producerek nekik legjobban tetsző munkáit kívánják megjelentetni.

Mostanában a Ram Trilogy 'Screamer'-je, Shy FX & T-Power 'Feeling You' Andy C átirata és a Rawhill Kru mc-kre kihegyezett 'Mo Fire'-jének Andy C & Fresh remixe a tuti befutók az Executioner szettjeiben.

Web:

www.bladerunnaz.com

www.ramrecords.com

2003. február 18.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster