Neo: exkluzív koncert a nagy fesztivál-pörgés előtt

Lassan beindul a nagy nyári fesztivál-szezon, amely a magyar zene élmezőnyét porszívóként szippantja magába, és egészen augusztus végéig el sem ereszti.

A neo sem kivétel ez alól, hiszen évek óta jelen vannak az összes nagyobb megmozduláson. A trió - Moldvai Márk, Milkovics Mátyás és Szűcs Krisztián - Ábrahám Zsolt gitárossal kiegészülve, vizuális show-val megfűszerezett bulikat ígér erre a nyárra is, ám mielőtt a billentyűk közé csapnának, egy kicsit behúzzák a féket, és a megszokottól jóval intimebb és exkluzívabb környezetben, a Mammut 2-ben található Fashion TV Caféban adnak koncertet június 9-én, este 10 órától.

A koncerten az új - Lo-tech Man, Hi-tech World című - album dalain túl felcsendül néhány olyan neo szám is, amelyet a csapat már jó ideje nem játszik.

Belépődíj ugyan nem lesz, ám igyekezniük kell azoknak, akik szeretnék látni a neo-t, hiszen a hely befogadóképessége korlátozott.

Játékra hívjuk azokat, akik mégis be szeretnék biztosítani helyüket, és fel szeretnének kerülni a VIP listára, mindössze a következő kérdésünkre kell helyesen válaszolniuk:

Mi a neo legutóbbi videóklipes dalának címe?

Válaszodat e-mailben küldd , segítséget találhatsz a neo hivatalos honlapján!

Sorsolás: 2003-06-08-án, vasárnap, 20 órakor!

2003. június 3.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster