AXEtázis Bónusz szilveszteri fesztivál

Az idei év utolsó napján nagyszabású szilveszteri fesztiválra vár mindenkit a Sziget Szervezőiroda. A sokműfajú eseménynek az ország legnagyobb fedett csarnokai: a SYMA Csarnok (korábban SAP Csarnok), a Körcsarnok, valamint - működése óta szilveszterkor első ízben - a Budapest Sportaréna ad otthont.

A "Bónusz" a legnagyobb és legkedveltebb elektronikus tánczenei party Magyarországon, immár hagyományosan évente kétszer jelentkezik: a Budapest Parádé afterpartyjaként illetve Szilveszterkor, a legnagyobb óévbúcsúztató eseményként.

A Budapest Parádét követően idén augusztusban több mint húszezer parádézó a "BÓNUSZ" fesztiválon, a Népstadion Kertben töltötte éjszakáját. Ugyanitt, a SYMA Csarnokban és a Körcsarnokban a nyárvégihez hasonló hangulatra számíthatnak a techno, electro, trance és progresszív house műfajok rajongói. Az idei AXEtázis Bónusz újdonsága a már megszokottnak mondható világszínvonalú dj-program mellett, hogy 2003. Szilveszterén a megduplázott területen a "mainstream" koncertműfajok rajongói és a drum and bass-fanok is a legnagyobb nevekkel találkozhatnak.

1. helyszín: SYMA Csarnok - Djuice/Nokia Szilveszter

2. helyszín: Körcsarnok - Budapest Parádé Szilveszter

3. helyszín: Budapest Sportaréna

4. helyszín: Aréna Partyterem

1 hely, 4 csarnok, sztárparádé

Szilveszter éjjel a főváros klubjai, szórakozóhelyei minden évben ünnepi programmal várják vendégeiket, az azonban egyedülálló, ha ezen az estén olyan fesztiválon vehet részt a nagyközönség, amely különböző műfajú nemzetközi sztárokat és hazai fellépőket vonultat fel egy helyen, négy csarnokban. (Lásd. részletesen: Program)

A Népstadion Kertből, a SYMA és a Körcsarnoktól közvetlen átjáró vezet Magyarország legnagyobb fedett helyszínéhez, a Budapest Sportarénához.

Az Aréna először...

Bár a minden igényt kielégítő monstre intézmény, a Budapest Sportaréna már több mint egy éve fogadja vendégeit, a csarnok most először ad otthont szilveszteri ráadásul rögtön kettőnek is.

A Budapest Sportaréna nagytermében, a VIVA SZILVESZTER keretében amolyan "best of" jellegű koncertprogram keretében a Sziget Fesztivál nagyszínpadának legnevesebb hazai zenekarai váltják egymást, míg a Sportaréna 2000 fős kisterme a drum and bass műfaj legnevesebb előadói közül vonultat fel jó néhányat.

Mindenki együtt

A BÓNUSZ esetében ugyancsak hagyománynak számít, hogy a felvonuló műfajok legnevesebb médiumai közösen ünneplik az újévet. Így idén a két főszervező, a Budapest Parádét is jegyző Sziget Szervezőiroda és a Hyperspace partisorozatot szervező Deadcode Production mellett a Bladerunnez, a Freee Magazin, a VIVA és a Rádió Café is a Bónuszra összpontosítja erőit a hozzájuk kötődő dj-k és zenekarok képviseletében.

1 jeggyel akár 4 buli!

A szilveszterezők kétféle belépőjegy közül választhatnak: az egyikkel (amelynek ára a tavalyi, kéthelyszínes jegy áránál mindössze 500 Ft-tal magasabb) valamennyi helyszín látogatható, míg a másik kedvezményes áron a Budapest Sportaréna két termébe érvényes.


Kapcsolódó linkek:

ONLINE JEGYRENDELÉS ITT!!!
Részletes program
www.sziget.hu/szilveszter

2003. december 10.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster