Mayday - Future Downloaded

Idén minden eddiginél nagyobb sztárfelhozatallal, immár harmadik alkalommal érkezik hazánkba Európa egyik legismertebb elektronikus zenei megapartija, a Mayday. Április 3-án 16 óra pörgést ígér majd a buli, ahol a legjobb hazai és a világ számos pontjáról érkező külföldi sztár DJ-k szolgáltatják a partizenét. Az európai viszonylatban is csúcsminőségű hang- és fénytechnikát felvonultató rendezvény a Hungexpo F és F2-es pavilonjának, összesen hat termébe várja a buliznivágyókat.



A '91-ben, Berlinben, egy jótékonysági rendezvényként debütáló esemény, ma már Magyarországon is nagy rajongótábort vonz. A Mayday akusztikus és vizuális világa nem csak Európában, hanem az egész világon komoly hírnévre tett szert a technofiatalok körében és 2002-től a magyar közönség is elkötelezett híve lett a Mayday-nek. Tavaly már itthon közel kilencezer vendéget számlált a rendezvény, a szervezők ezért, a nagy érdeklődésre tekintettel, idén tovább bővítik a Hungexpo pavilonjait: a Budapest Parádé Techno Floor, nevének megfelelően klasszikus techno, sőt a reggeli órákban hardcore DJ-k produkcióinak ad helyszínt .

Minden egyes Mayday - a zenei különlegességeken - túl évről évre más-más, kiemelt üzenetet is hordoz. Míg a tavalyi, "Password: Europe" alcímmel a szervezők hitet tettek amellett, hogy az EU csatlakozással az országok közötti zenei hidak is kiszélesednek, addig az idei „Future Downloaded” szlogen a trendy jövőképet vetíti elő.

A műfaj rajongóit ezúttal egy CD is megörvendezteti. A Freee magazin mellékleteként megjelent Mayday kiadványon Marco Bailey mixeit hallgathatják a rajongók. Aki pedig véletlenül lemarad a nagy buliról, az a Viva Tv-n április 3-4-én kaphat bepillantást az idei és korábbi rendezvényekbe illetve 3-án a Radio Deejay élő adását hallgatva élheti át a zenei élményt.

A hatvan (!) fellépő fele nemzetközi sztár: a környező országokat képviselő, illetve a német DJ-k mellett Hollandiából, Iránból, Egyiptomból, sőt Brazíliából is – mindösszesen 15 különböző országból - érkeznek DJ-k a Mayday budapesti megapartijára.

Március 12-től a Nyugati téren beindul a Mayday Meeting Point, ahol a rajongók partikellékeket, Mayday-es relikviákat vásárolhatnak. Ugyanitt kezdődik már a jegyárusítás, elővételben 5990.-Ft-ért. Elővételes jegyeket egyes lemezboltokban lehet kapni, online jegyrendelés a www.mayday.hu-n lehetséges és a rendezvény napjától a helyszínen 6990 Ft lesz a jegy.



Az idei fellépők:

Main Floor:

Dandy

Geri da Pig

Newl

Smith's

Diana'd Rouz (Pl)

Tok Tok vs. Soffy'o (D)

Kühl

Lexy & K.Paul (D)

Westbam (D)

Members of Mayday (Int.)

Felipe (A)

Marco Bailey (B)

Speedy J (NL)

Chris Liebing (D)

Titanium Live (A)

Umek (Slo)

Jankec

Virgin Helena (Cro)


Viva Eeelektro Floor:

Henry Collins

K.Borisz

James Cole

Sylvie

Michael Burian (Cz)

Slam Jr.

Pete Brooks (A)

Chriss

Pako & Frederik live (NL) Global Underground Album Launch

Tomcraft (D)

Andrewboy & Deep Jr.

Flash & Justinn

Mathew Bell

Groovy B & Dobo M.


Budapest Parádé Techno Floor:

Arti Joint

Stany R.

Sigee & Kiri

Poizom X (Pl)

Crazy Sonic (A)

Behnam & Benji

Dejan Milisevic (YU)

Marco Nastic (YU)

Valentino Kanzyani (Slo)

Technasia (Fr)

Budai

Marc Times (Cro)

Pet Duo (Bra)

Hell'oh

Xt Noise

Tshwest


Globe Party:

Danceland Dj team

Timo

Spigiboy vs Erős

Bruckmann & D.Deejay

Shane 54

Rmb (D/Ir)

Sterbinszky

Master Blaster(D)

Kai Tracid(D)

Náksi vs. Brunner

Malak (Egypt)

Szeifert

Injection Junkie

Pedram (HKJ)


2004. március 17.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster