Elektronikuszene.hu party: Repedező tojáshéj (Cracking egg-shell) Sena (Gimmeshot) és Marcel (live/Good Looking Records) együtt!

2004. április 10. szo. 22h Helyszín: A38 Hajó – a Petőfi híd budai hídfőjénél

Ritkán látja és hallja őket az ember egy színpadon! Tavaly a Szigeten emlékezetes bulival ajándékozta meg a nagyérdeműt a két előadó, most megint együtt láthadod-hallhatod őket a zenebolondok szervezésében! Raster (Chi) és Amb (Chi) szintén közösen mozgatják meg a kezek-lábak sokaságát! Azért, hogy a lemezjátszók is kilegyenek használva, Secam (elektronikuszene.hu) és SYS pörgeti majd rajta a lemezeket.

MARCEL

Csúnya dolog manapság nem ismerni Dudás Marcell nevét, ezt mondanánk, ha iszonyat sznobok lennénk, de mivel nem vagyunk ezért csak mindenkinek ajánljuk munkásságát, hiszen lassan tíz éve már, hogy durván bizonyít a tag, és tényleg elérte azt, amire minden zenész áhítozik, legalábbis az itthoniak, szóval bekerült a nemzetközi körforgásba, és letette Magyarország névjegyét jó néhány asztalra. Mostanság fog megjelenni nagylemeze a Good Looking gondozásában, ami várhatólag a világ szinte minden pontjára le lesz terjesztve, viszi az igét a tag, képviseli aprócska hazánkat a földgolyó zenei történelmében. Marcel a Repedező tojáshéj bulin ismét egyedülálló live acttel örvendezteti meg a közönséget, hosszú kihagyás után Senával erősítik egymást a színpadon.

SENA

A Gimmishot Records és a hazai hip-hop királynője. A közelmúltban jelent meg önálló albuma First One címmel, melyen komoly misét celebrál a hip-hop oltárán, a nagylemezt olyan illusztris hazai producerekkel készítette, mint Marcel, Yonderboi, Zagar stb. Országos turnén a Skag zenekkarral együtt mutatta be új albumát melynek tagjai közé tartozik többek között Mango és Zságer Balázs.

AMB, RASTER

Amb teljes nevén Deák Ambrus mostanában két új bakelit körül sürgött - forgott. Az egyik saját lemeze, mely februárban jelent meg Drip címmel a másik a Chi records válogatásalbuma a Cup of Chi 6 melyen a Tuff enoff számával tűnt. Raster teljes nevén Deutsch Gábor Anorganik néven tűnt fel zenéivel, később azonban előszeretettel öltött további álneveket magára, egyensúlyozva ezzel a stílusok (nu skool, drum and bass, house, breakbeat és még sok más) között történő folyamatos ingázását. Első száma Sleeper címmel a Future Sound of Budapest 2-n jelent meg, 1998 tavaszán (Juice Records). Ezt követte mindjárt első EP-je is, ugyanitt, ugyanebben az évben, a Chilly Motive. Ezen a minialbumon szerepelt az a szám is (Sunday Morning) mely később számos nemzetközi válogatáson is helyet kapott. 2000. októberében rukkolt ki első, és eleddig egyetlen szerzői albumával, az UCMG gondozásában megjelenő Contrast-tal. A lemezen hallható 13 szám a megjelenés előtti másfél év terméséből válogatott, bemutatván több stílus-beli munkásságát is. Mivel volt egy kis maradék energiája, még ebben az évben megalapította barátaival a Subscope Recordings-ot, az első magyar drum and bass kiadót. Temérdek válogatáslemezen találkozhattunk nevével, de élő fellépéseket is

Belépő: 1500-ft

2004. április 8.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster