Tech Time 5 - Technoise 2 lemezbemutató party

Dátum: 2004.04.23. Helyszín: Club Play, Gödöllő Dj-k: Dj Misjah (Mankind, NL), NewL (FreeE), Behnam (Titan Int.), NorY, E-Vega, Tégla

Másfél hónapnyi szünet után, április 23-án ötödik állomásához érkezik majd a gödöllői Club Play legsikeresebb rendezvénysorozata a Tech-Time. A parti különlegességét pedig a Tech-Time estek egyik állandó fellépőjének, NewL-nak nemrég megjelent Technoise 2 nevet viselő mixlemezének a bemutatása adja majd. A legutóbbi alkalomhoz hasonlóan pedig most is ellátogat majd egy neves külföldi vendég a klub falai közé, aki pedig nem lesz más, mint a nemzetközi techno-szcéna egyik élő legendája, Misjah (Rerun – NL).

A holland DJ és producer már az 1995-ös, első magyarországi fellépésére is befutott névként érkezett, hisz épp akkoriban tarolt a DyeWitness nevű live-act formációjával és a techno klasszikussá vált lemezével, az ’Access’-el. Az azóta eltelt időben sem tétlenkedett, hisz saját neve alatt és különböző projektek mögé bújva már közel száz(!) lemezmegjelenést produkált, és három kiadót (X-Trax, X-Sub, ReRun), valamint egy booking-ügynökséget is alapított. Lemezlovasként pedig - számtalan emlékezetes fellépést maga mögött hagyva - megfordult a világ szinte összes neves klubjában és a legnagyobb fesztiválokon. Hozzánk is időről-időre visszatér és most végre a Club Play közönsége is meggyőződhet kivételes tehetségéről, melyet három lemezjátszón fog majd prezentálni.

A Technoise 2-n egyébként két számmal is szereplő Misjah mellett természetesen pultba lép a szóban forgó mix elkövetője, NewL (FREEE) is, valamint a többi, már jól megszokott Tech-Time DJ: Behnam (Titan International), NorY, Tégla és E-Vega. Szeretettel várunk tehát minden kedves partiarcot április 23-án, egy újabb fergeteges éjszakára a Club Play-be.

2004. április 19.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster