Palace nyitóbuli (2004. május 29-30.)

Palace Dance Club
Balaton | Siófok | Ezüstpart
Info: 06.30.408.2045 | www.palace.hu | Automata információ: 06.30.30.30.340


Elérkezett a hónap, amikor végre kitárulnak a siófoki megaklub kapui, és egy jegy áráért akár négy helyszínen is szórakozhatsz minőségi körülmények között. Május 29-ét és 30-át már most bevésheted a naptáradba, hiszen garantáljuk, hogy két felejthetetlennek ígérkező éjszakát bulizhatsz végig a Palace Dance Clubban, légy akár a keményebb vagy a lágyabb zenei hangzásvilág szerelmese.

Az alábbiakban elolvashatod mind a két nap részletes programkiírását. A hosszú hétvége első napján a techno hangzásvilága dominál, a szingapúri tüneménnyel, Gayle Sannal és a brit ex-hip hop DJ-vel, Paul Mac-kel a főszerepben. Mindketten hírhedtek a három lemezjátszós trükkjeikről, és minden bizonnyal május 29-én is ízelítőt kapunk mixelési tudományuk nagyszerűségéből. A techno zsonglőreit Budai, Newl, Hot X és Behnam kísérik, ami az Arénát illeti, a Gardenben pedig Lauer és Sterbinszky gondoskodik a fantasztikus hangulatról.

A nyitóbuli második felvonásán nem más, mint a híres angol parti-projekt, a Renaissance hírnevét öregbítő Dave Seaman jóvoltából juthatunk majd a progresszív gyönyörök országába! Ez utóbbi programban a honi mesterek, Kühl, Chriss és Dandy is kiveszik részüket. S ha netán e mennyei mámor olykor fullasztóvá válna, a Gardenben Tommyboy egész éjszakás szettje várja a frissülni vágyókat.




04.05.29. Nyitóbuli

Techno Arena:

Behnam/Titan Int.,
Newl,
PAUL MAC (UK),
GAYLE SAN (SIN),
Budai,
Hot X

Garden:
Lauer
Sterbinszky

Audio Visual Bar:
Nafta (Tilos rádió)
Suefo (Sunset Cafe


04.05.30. Nyitóbuli

Progressive Arena:

Dave Seaman (UK)
Clark
Chriss
Dandy

Garden:
Tommyboy
TotoJr.
Kühl

Audio Visual Bar:
Nafta (tilos rádió)
Suefo (Sunset Cafe)

2004. május 4.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster