Renaissance Presents: Sander Kleinenberg - Pesti Vigadó Bálterem (2004. június 05.)

Akad -e olyan progresszív hívő, aki ne ismerné "Kishegyi Sanyit", alias Sander Kleinenberget? Aligha! Ez a roppant tehetséges holland fiatalember már kora gyermekkorában fejhallgatóval a fején rohangált, miközben még társai a gördeszkás éveiket élték.


Az iskolai bulik ünnepelt sztárjából hosszú és kemény évek után vált igazi klasszissá, manapság pedig a legnagyobbakkal (Digweed, Sasha v. Dave Seaman) említik egy lapon, nem érdemtelenül.

Számos hazai fellépésen bizonyította zsenialitását, különleges érzékét a kontakthoz, amit a publikummal gyakorlatilag az első pillanattól az utolsóig fenntart. Külön csemege a rajongóknak a helyszín, jelesül a Vigadó Bálterme mely méltán világhírű, s mely már jó néhány emlékezetes happening-nek adott otthont, gondoljunk csak Nick Warren fantasztikus Global Underground estjére vagy a Renaissance színeiben fellépő Dave Seaman lemezbemutatójára mely a szcéna legnagyobb jamboree-je volt idén februárban.

A kísérők ezen az estén a hazai progi színe java, Tommyboy, Clark, Kühl, Slam Jr.,Stone és a fiatal Lank. Gördüljön hát fel a függöny, zúgjanak a harsonák (bocsánat, a hanfalak!), Budapest vendége ezen a júniusi szombat éjszakán a szélmalmok országából: Sander Kleinenberg...

2004. május 21.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster