TechTime 7 - 2004.06.25.

Bűvös eseményhez érkezik június 25-én pénteken a gödöllői Club Play, hisz hetedik alkalommal ad majd otthont a népszerű Tech Time partisorozatnak.


A nyár és a jó idő beköszöntével a klub ezúttal a teraszhelyiségre vár minden kedves vendéget. A Tech Time bulik már-már elmaradhatatlan külföldi fellépője pedig egy jól ismert és népszerű arc, FELIPE (Titanium – A) lesz.

Az osztrákok elsőszámú lemezlovasa nem szorul különösebb bemutatásra, hisz az elmúlt évek során az ország legnagyobb fesztiváljai és legjobb klubjai visszatérő és közkedvelt fellépője lett: Mayday, Budapest Parádé, M47, Home Club, Kecel, és a sor korántsem teljes. Az utóbbi időben a lemezek pörgetése mellett a produceri munkát is előtérbe helyezte, és az általa alapított Titanium Records röpke egy év alatt az európai elit-techno kiadók közé emelkedett. Az itt megjelent jobbnál-jobb lemezek produceri-szinten is meghozták számára az európai áttörést, és már olyan kiadók állnak nála sorban lemezszerződéssel a kezükben, mint a Primate, MB Elektronics, vagy a Potential. Nemrégiben újabb labelbe, a Supreme Entertainment-be lehelt életet, ami a lágyabb techno és tech-house hangzásokra helyezi majd a hangsúlyt.

A szóban forgó kiadó egyik első megjelenését egyébként a most is pultba lépő Tech Time-rezidens Behnam (Titan International) és producertársa, Henry Collins fogja jegyezni. Természetesen a többi házigazda sem marad otthon, így a NorY, E-Wega, Tégla alkotta brigádot is láthatjuk-hallhatjuk majd.

2004. június 22.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster