SoundFreedom - Dub Action Sound System feat. MC Trispa & Dubphonic

2004. június 25. 20h Helyszín: A38 ÁLLÓHAJÓ!!!

Dub Action Sound System feat. Trispa & Marco and Dubphonic DJ set(F) Stingray 45 Disco (D) PaSound System (MC Copy Con, Áfonya, Lipi, Krisa) TanuTuva meets dub Oleg in Dub Nerve

EU ide EU oda, a franciáknál továbbra is dúl a forradalom. Az utóbbi közel tíz évben a dub műfaj „vívja” barátságosabbnál barátságosabb mérkőzéseit, magába olvasztva sok más zenei irányt. Az elmúlt évek rengeteg dub csemegéje közül emelkedett ki, közel öt éve többek közt a párizsi Batofar-on, az orleans-i L’Astrolabe-ban rendszeresen fellépő Dub Action Sound System.

A formáció története persze messzebbre nyúlik vissza, egészen pontosan a nyolcvanas- kilencvenes évekig, amikor is a Treponem Pal nagyhírű industrial/hc/punk együttes hódította az európai klubbokat. Az idők változásával az indusztriál együttes reggae zenekarrá alakult név szerint az Elephant System-mé, melynek néhány tagja Marco ének, sampler, Rasboras sampler, duplates, megalakították a Dub Action Sound Systemet. Ez egy klasszikus befogadó formáció, -electrodub, dancehall, dub, roots- bulijaikon az Alpha&Omega-tól, Rootsman-on át, Manasseh-ig rengetegen vendégeskedtek, ezt bizonyítandó a mostani DubFreedom-on az a Dubphonic mutatkozik be, amely Alexkid jótékony segítségével jött létre, és amely a Hammerbass kiadó egyik tavalyi üdvöskéje…

Amire számíthatunk tőlük az egy megállíthatatlan tánchullám.

STINGRAY 45 DISCO (D)

Az 1998-ban alakult Stingray soundsystem mára Németország déli felének egyik meghatározó soundja. A 3 alapítótagon (Tobi – selector, Pascal – selector & mic, és Benedikt – selector, technikus-operátor) kívűl a kenyai deejay Otach erősíti a soundot, aki korábban olyan neves afrikai soundsystemek tagja volt, mint a King Lion, vagy a Shashamane Intl.

A Sitngray a dancehallt legnyersebb formájában prezentálja. Szelekciójuk keresztül öleli a jamaikai zene teljes történelmét. Műsoruk a foundation klasszikusoktól kezdve a lovers rockig, a modern roots & culture-on át egészen a hiphopig és a socáig ível természetesen komoly súlyt fektetve az aktuális hardcore dancehallnak is.

The Stingray Crew mash up de scene right now, so be there or be square, seen.....!!!

A fesztivál programja:

20.00 DJ NERVE

21.30 PASOund System (Áfonya, MC Copi Con, Krisa, Lipi)

23.00 Stingray 45 Disco (D) & Bosi

01.00 Dub Action Sound System feat Trispa and Marco and Dubphonic DJ set

03.00 TanuTuva meets DUB

05:00 Oleg In Dub TanuTuva meet Dub

extrák:

vetítés a Lotusfusion-tól

Blup babzsákfotelek

2004. június 24.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster