BPM Presents: Eastert Exposure / 2004.07.30. - SASHA (UK)

Július 11-e van, épp egy év telt el azóta, hogy az Events Hallban Sasha utoljára kezébe vette az irányítást az éjszakára összeverodött sokezres tömeg fölött. Úgy gondoltuk, ezen a kellemes évfordulón örültök majd a hírnek, amit a jól értesültek már hetek (hónapok?) óta rebesgetnek : Sasha július 30-án ismét tiszteletét teszi Magyarországon, mégpedig a Hajógyári Szigeten, az Events Hallban!



Sasha - Alexander Coe - lemezeinek megjelenését rendre izgatott várakozás elozi meg, vajon ez alkalommal mivel rukkol elo ez az egyébként visszafogottnak tuno tehetség? Jelentem, finomít a hangzáson! Breakbeat, vokálok, effektezve felturbózott hangzás: ez a Global Undeground égisze alatt megjelent Involver album, amely európában június 17-én került a boltokba. Az Involver egyesíti a producer albumok és a mixlemezek koncepcióját, ugyanis minden egyes trackjét külön az album kedvéért mixelte újra, az alapanyagot pedig olyan eloadók biztosították, mint a Chemical Brothers, Junkie XL, Felix Da Housecat vagy az UNKLE (utóbbi formáció egyébként James Lavelle és a kemény hip-hopban utazó Dj Shadow közös gyermeke). Az Involver épp a legmegfelelobb pillanatban érkezett, hogy megmutassa: az elektronikus zenében boven rejlenek még lehetoségek.

Az új album világkörüli lemezbemutató turnéja június elején indult Berlinben, és Írország, Spanyolország, az Egyesült Államok, majd Ciprus és Málta érintése után augusztus végén zárul, Liverpoolban. Az Involver és apukája július 30-án érkezik Budapestre, a Hajógyári Szigetre, ahol ezen az estén Chriss és Kühl szegodnek mellé.


Jegyek elővételben 4500 Ft.

Underground Rec. Budapest, VI.ker Király u. 54.
Tel: 343-264

DJ Service, Budapest VI.ker Teréz krt. 33.
Tel: 312-5571

Joer Records, Szeged
Makkoserdő sor 22.
Tel: 06 30 945-9619

Underground Records
Veszprém, Óváros tér 1.
Tel: 06 88 443-500

A rendezvény napján a jegyek 5500 Ft-ért kaphatóak a helyszínen 22h-tól.

2004. július 15.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster