2004.08.20. RENAISSANCE @ EVENTS HALL

Augusztus 20-án ismét birtokba vehetitek a legnagyobb bulik helyszíneként ismert Events Hallt, ahol ráadásul újfent Renaissance-partin tombolhatjátok ki magatokat! A sztárfellépők neve kétségkívül csalogató: a dj-pultban Hernan Cattaneo és James Zabiela játsza el nótátokat a hazai kedvencek, azaz Tommyboy, Kühl, Clark és Slam Jr. kíséretében.

A buenos aires-i Hernan Cattaneo 87 óta az energikus house megszállottja. Egy helyi kis klub rezidenseként kezdte, majd hamarosan az argentin fővárosban (is) található Pacha rezidense lett, ahol világsztárok (Carl Cox, Paul Oakenfold, John Digweed…) mellett csiszolta tudását. Estjeit az elektronikus szcéna irányadó magazinjai (DanceStar, Muzik) jelölték a ’legjobb klubest’ titulusára. Nemsokára a patinás angol Cream klub-hálózat dél-amerikai házigazdájaként állt a dj-pultban. Deep house, tribal és progresszív elemekből építkező zenéje a top-labelek kedvencévé tette Hernan-t, maga Paul Oakenfold kimondottan rajong érte. Ennek is köszönhető, hogy 99-ben együtt léptek fel minden idők legmisztikusabb fesztiválján, az évente egyszer a nevadai sivatagban megrendezett Burning Man-en! Innentől kezdve Cattaneo számára nem volt megállás: Izlandtól Szingapúrig máig közkedvelt vendége a világ valamennyi nívós elektronikus zenei eseményének.

A dj-zés mellet kiválóan producerkedő argentin mester kiadott már a Deep Dish által jegyzett Yoshitoshi-nál és Oakenfold Perfecto-jánál is – óriási sikerrel. Renaissance-os munkái hasonlóképp a planéta legjobb house-alkotásai közé sorolandóak.

Az ifjú angol titán, a Sasha-felfedezettként emlegetett James Zabiela mindössze 23 éves, mégis helyt áll a legnagyobbak között. „Stílusa változatos, érdekes és gyakorlottan technikás. Egy elmosódott réteget képvisel a house és a breakbeat közötti szinten, zenéje magában foglalja mindazt a tudást, amit egy DJ-nek tudnia kell a munkájáról." – véli Lee Burridge, a break/house nemzetközi sztárja. Maga Zabiela egyébként 11-ként szerepel a már említett Resident Advisor break-összesítésében. James gyermekként acid house-zal kezdte (a papa lemezboltban dolgozott), ma pedig már az egyik legkeresettebb progresszív house/tech-house/break beat művész. 16éves volt, mikor a szakma felfigyelt rá, karrierje Oakenfold warm up dj-jeként indult majd a Musik Magazine pályázatát megnyerve folytatódott. Lee Burridge és Sasha pártfogolják, sőt maga John Digweed is rendszeresen fellépteti a legendás londoni Bedrock-ban. Producerként nu skool-lal is bizonyított már, eddigi legnagyobb megtiszteltetése mégis a house világából érte a rendkívül eklektikus vonalon mozgó ifjút: példaképe, Sasha delegálta őt a grandiózus Excession Management csapatba, ahol például Sander Kleinenberg és Lee Burridge is tevékenykedik.

Vidám partit mindenkinek! :)

2004. augusztus 9.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster