Palace nyárzáró 2. nap: Deadcode Night Show - 2004.08.21.

Immár hagyomány, hogy az évről évre turnézó Deadcode Night Show nyaranta egy éjszakára a siófoki Palace-ba is megérkezik.


A rendre telt házat vonzó projekt idén augusztus 21-én, a klub kétnapos 'Nyárzáró party'-jának tiszteletére költözik a Balaton-parti komplexum arénájába. A Deadcode Production által jegyzett éjszaka mester-dj-je ez alkalommal a svéd techno briliáns zsenije, CARI LEKEBUSH (S)!

A stockholmi lemezlovas nem először jár hazánkban - éppúgy játszott Hyperspace-en, mint Volt Fesztiválon vagy épp a Budapest Parádén, egyszóval volt alkalma tízezrek előtt bizonyítani. Az eredmény magáért beszél: fellépései kivétel nélkül fantasztikus élményt jelentettek az északi techno jellegzetes hangzását kedvelő műértőknek. Egyúttal meg kell jegyeznünk, Lekebush nem kizárólag svéd gyökerekre épít, sőt! Eklektikus zenei alapokra épülő szettjei bárkit levesznek a lábáról a világ minden sarkában. Legyen az hiphop, house, elektro, vagy tört-ütem, Cari a legváratlanabb pillanatokban kap elő egy-egy meglepő korongot táskájából, szokatlan ritmusokkal megspékelve változatos techno-szettjét. Svédország géniusza a stúdióban hasonlóképp kreatív: egyedülálló szerzeményeit saját labele, az H-Production mellett, a földkerekség legigényesebb labelei (Drumcode, Code Red, Corb, Proper NYC, Harthouse, FFRR, Missile, Primevil, Svek, Planet Rhythm) gondozzák folyamatosan.

A fentiek ismeretében aligha kell mondani: augusztus 21-én minden magát valamire tartó techno-fannak a Palace-ban a helye! S ha valaki hiányolná a hazai neveket, aggodalomra semmi ok! A Deadcode közkedvelt lemezlovasainak részvétele és játéka magától értetődő. HOT X, IGOR DO’URDEN, JAY CORTEZ és COYOTE ugyancsak legizgalmasabb, legmeghökkentőbb lemezeikkel készülnek e szokatlan estre. Egy biztos: ami a techno világába belefér, annak itt helye lesz!

2004. augusztus 15.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster