Beatmap presents Turkish night 1. - Subsky

Ha valami újra vágysz, akkor szeptember 18-án, szombaton a Citadella Dance Club-ban a helyed. A Beatmap szervezősége szeretettel meghív első party-jára, melynek külföldi vendége a Törökországból érkező Subsky lesz.


A mindössze 25 éves fiatalember '93-ban kötelezte el magát a zene mellett. Első sikere a "Four Days", amely 2001 végén felkerült Paul van Dyk "Politics of Dancing" mixlemezére. A nagyközönségnek mégis a 24-es, Nick Warren nevével fémjelzett Global Underground cd-ről lehet ismerős "Strawberry Fields" című melodikus tételével. Karrierje azóta meredeken ível felfelé. Yunus Güvenen-nel, Muzo B-vel és Barish Türker-rel nemrég kiadót alapított Red Flag Collective néven. Tehetségéről Nick Warren, Dave Seaman, Anthony Pappa és James Holden is elismerően nyilatkozik.

A magyar színeket a nemzetközi téren egyre nagyobb sikereket elérő Andro és az est két házigazdája Schiipman és Paul S képviselik.

Belépő 1800 Ft, a limitált férőhely miatt internetes előrendelés a pauls@freemail.hu és a schiipman@freemail.hu e-mail címeken lehetséges, valamint info a 06-20-999-4748 és a 06-20-992-2980-as telefonszámokon.

2004. szeptember 13.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster