Red Bull Master Of Music Gála I Sziget Events Hall - 2004. október 16.

35 éves, nemzetközi sztár-dj, dalszerző, megszállott, pragmatikus, makacs, kopasz, durcás, dogmatikus, maximalista, yorkshire-i break-táncos, egy spirituális miniszter sarja, egykori Mixmag-szerkesztő, Leed’s United drukker, Mel B szomszédja, Stella McCartney szülinapi dj-je, Robbie Williams kebab-partnere. Fél millió fontot érő fülbiztosítása van, alapítótárs a Stress Records-nál, lehetne reneszánsz-ember, tagja a díjnyertes Brothers in Rhythm producer- és remixer-csapatnak, övé a Therapy, szereti a jó kocsmákat, még inkább a jó közönséget. Szeret minket is, mint ahogy mi is őt, na Ki az?


Dave Seaman, úgy van! 2004. október 16-án ez a fantasztikus ember ismét hazánk vendége egy ’szokásosan’ profi módon végigvezényelt bulis éjszaka erejéig, melynek apropója ezúttal nem más, mint a Red Bull által szervezett Master of Music dj-verseny és gála. A bikaerős energiaital honi képviselete most először rendezte meg MoM-ot, mely a nemzetközi nagytestvér, a Red Bull Music Academy példáját követve kíván kiugrási lehetőséget nyújtani a magyar tehetségeknek. A verseny, a szakmai bírálat és az eredményhirdetés ugyan zárt körben történik ezen ominózus éjszaka korai óráiban a Dokkban; a győztes azonban még azon melegében felléphet a már természetesen a nagyközönség sorai előtt is nyitva álló Sziget Events Hallban – nem másnak, mint a világhíres Renaissance partik közkedvelt lemezlovasának társaságában! S ki tudja, ha a Master of Music legjobbjaként debütáló ifjú titánban oly nagy talentum rejtőzik, mint amely egykor a pályakezdő Dave Seaman-ben lakott, akkor könnyen lehet, hogy egy szárnyaló pályafutás lendületes kezdetének lehetünk tanúi október közepén.

Aki kíváncsi járjon utána, annál is inkább, mert a zártkörű eredményhirdetés végeztével éjféltől a Dokkban Slam Jr. és a Strictly project belevaló bakelithuszárai húzzák a talpalávalót; míg az Events Hallban már este tíztől tárt karokkal vár mindenkit Clark, Kühl és Tommyboy is.

2004. október 6.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster