1 éves a Tech Time - Hungarian Techno Only Presents: Techno Revolution

Lassacskán elérkezünk október 23.-ához. Ahogy azt az utóbbi években nemzeti ünnepeinkkor megszokhattuk, ismét óriási bulidömping várja majd a partizni vágyókat, s ez alól a gödöllői Club Play sem lesz kivétel.


A jeles dátumot pedig a klub első számú rendezvénysorozata, az immár 11-ik állomásához érkező Tech Time kapta. A műsor ezúttal a szokásostól kicsit eltérő lesz, ugyanis a nyolc fellépő lemezlovas (plusz a rezidenssel kiegészülve) back 2 back szettekkel fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Először a Tech Time történetében itt lesznek az egyre népszerűbb Shockwave, valamint Minimal Function partik fiatal rezidensei, azaz Sigee & Kiri. A produceri sikerek ajtaján kopogtató, valamint a szeptemberi FREEE magazin bónusz CD-jét, a ’Hungarian Techno Only’-t elkövető Collins & Behnam páros is most fog először játszani ebben a felállásban. Behnam mellett másik két elmaradhatatlan arc, NewL és NorY sem fog hiányozni, de ezúttal ők is párosban fogják húzni a talpalávalót. A negyedik páros pedig a lassan már szintén rezidenssé avanzsálódó Asa & Max duó lesz. Természetesen nem marad ki a jóból a jó öreg Steve Brick, azaz Tégla sem, de neki egyedül kell majd megoldania a dolgokat.

Végül de nem utolsósorban nem árt megemlíteni, hogy ezzel a bulival immár 1 éves lesz a Tech Time, így október 22.-én duplán lesz ok az ünnepre!

A klubról, a jegyárakról, és minden egyébről a Club Play weboldalán, a www.clubplay.hu–n kaphattok bővebb felvilágosítást.

2004. október 21.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster