Folytatódik az I Love Deep

A hosszúra nyúlt őszi szünet után december 18-án, szombaton újra beindulnak a mélyebb éjszakák. A karácsony szellemével átitatott bulira egy francia vendéget, a párizsi house don-t Jef K.-t invitáltuk meg. Az X-Mas Special-nek Budapest top klubja, az Óbudai Szigeten található Dokk ad majd helyet. És aki hallott már Jef-ről az bizonyára sejti, hogy ezúttal a "true house" muzsikák, a franciás house és deep house vonulat felé kívánunk mozdulni.


Jef '92-ben kezdett lemezeket pörgetni. 9 hónapig Londonban élt, majd mikor visszatért Párizsba, a város máig legendás, unikum klubjának, a Rex Club házigazdájának kérték föl. Mindez történt 1998-ban, s itt zenél legtöbbet napjainkban is. Közben a brüsszeli Fuse is jelentkezett az egyre népszerűbb, Párizsban a helyiek által csak house donként emlegetett DJ-ért, aki '99-től 2003-ig itt is házigazda volt. A világ szinte minden pontján játszott már, az ázsiai kluboktól kezdve az összes francia elektronikus zenei fesztiválokig. A rengeteg világváros közül Budapesten is megfordult egyszer. Kiadványait tekintve a Distance label-nél megjelent válogatásai (My House és French Session) nagyszerű visszajelzéseket kaptak a hazai és külföldi médiától, sőt a Trax és a Coda magazinoknál az "Év válogatása" titulust is kiérdemelte Jef French Session CD-je. 2000 júniusában megjelent a Watch Out! 2000 – egy újabb mix CD, amely Jef Rex Club-béli estjeit hivatott fényezni. Ezt követte 2003-ban a Silver Star Hotel válogatás, amelyre kizárólag a Jef és testvére (Antoine aka DJ Tony Silver) által közösen futtatott Silver Network címkétől kerültek föl zenék. Azonban nem csak a Silver Network megalapításához van köze, hanem hozzá fűződik a Fast Forward Rec. elindítása is, melynek első kiadványa rögtön négy csillagot kapott a Muzik magazintól és annak Hype Chart-ján is feltűnt. Még itt sem záródik be a saját kiadók sora, Holmar Filipsson-nal karöltve ugyanis 2002-ben megalapítja a Crack & Speed Records-ot. Egyre többet hívják a frankfurti Cocoon house estjeire.

És ha már Cocoon house estek, na meg hogy a hagyományok se szakadjanak meg, december 18-án itt lesz Timewriter is. Nyári szettjeinek nyoma még mindig bennünk él a Citadellás bulikra emlékezvén, ebből kiindulván ismét minden leendő ILD-en ott lesz, mint rezidens.

Ha kicsit előrébb tekintünk a naptárban, január végén végre meglátogat bennünket David Alvarado is, akit szinte egész éjjel hallhatunk, a budapesti Home-ban, merthogy hosszú szettre érkezik Budapestre.

De akad még újdonság a jövőre vonatkozóan bőven. Az I Love Deep rendszeres vendégei a jövőben ILD VIP kártyát kapnak amivel szórólap nélkül is kedvezményes bejutáshoz, - és amelyik klubban lesz rá lehetőség, - VIP Room-ba való belépéshez jutnak. A kártyákat a fellépőktől és az est háziasszonyától, Madame Joshephine-től lehet majd igényelni.

Továbbá december végétől Budai és Vic új közös projektjeként elindul az I Love Deep Records is, ahol nem kifejezetten ők lesznek középpontban, hanem fiatal hazai és külföldi deep / house producerek jutnak majd megjelenéshez. Elöljáróban annyit, hogy a kiadó egy Timewriter remix-szel indít. A ILD Rec.-el párhuzamosan elindul az www.ilovedeep.com is, itt nemcsak parti info-kat találsz majd, hanem a regisztrált felhasználók számára bővebb tartalmat teszünk elérhetővé.

Természetesen továbbra is várjuk a kezdő és haladó DJ-k deep mixeit (ILD, 1461, Bp., Pf.57), hiszen továbbra is szeretnénk lehetőséget biztosítani új tehetségeknek. Az eddigiekhez híven a december 18-i X-mas Special bulira kedvezményes bejutást biztosítunk a szórólappal érkezőknek.


I LOVE DEEP - X-MAS SPECIAL
2004-12-18 SZOMBAT
DOKK KLUB
Budapest, Óbudai sziget

JEF K (F)
THE TIMEWRITER (D)
DANDY

BUDAI (DEEP SZETT))

BELÉPŐ:
2500 FT (SZÓRÓLAPPAL/E-FLYERREL)
3500 FT (HELYSZÍNEN, KEDVEZMÉNYEK NÉLKÜL)

2004. december 9.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster