DEEP DISH TOGETHER @ VIGADÓ BÁLTEREM!!!

Ali és Sharam részéről a korábban Dubai-ba tervezett szilveszteri fellépés lemondása; a magyar szervezőcsapattól pedig három évnyi lelkes, anyagiakat és energiát nem kimélő nagyon kemény munka kellett ahhoz, hogy létrejöjjön az, amire az elektronikus zenei partik honi történelmében még sosem volt példa, és aminek megismétlésére talán nem is lesz többet lehetőség: 2004. DECEMBER 31-ÉN AMERIKAI HOUSE-VILÁGSZTÁR A PESTI VÍGADÓ BÁLTERMÉBEN!!!


Az évbúcsúztatók sorában e messzemenően kiemelkedő rendezvény különlegességét mi sem támasztja alá jobban, minthogy nem ’csupán’ a környező országokból, de Angliából, Skóciából, Dániából, Görögországból mi több, Ausztráliából foglalnak jegyeket a house-császárként tisztelt DEEP DISH (USA) rajongói erre a megismételhetetlen happeningre – sokan bizony nálunk, Budapesten fogják tölteni az év utolsó napját, csak és kizárólag Ali és Sharam játéka miatt repülőre ülve! Kivételes helyzetben lesznek tehát 2004. december 31-én a magyar partilátogatók, hiszen e fantasztikus kettős korábban még sosem vállalt szilveszteri fellépést Európában. Sőt, mindeddig arra sem volt precedens, hogy a Budapest legimpozánsabb épületeinek egyikeként féltett Pesti Vígadó Báltermében elektronikus zenei megmozdulásra kerüljön sor ezen a jeles napon. Nem is lehetett erre alkalom, hiszen egészen mostanáig a tradicionális Újévi Koncert foglalta el a Vígadó csarnokát. Most azonban, egy szerencsés döntéshozatalnak és a szervezők állhatatos munkájának köszönhetően megtörténik a csoda: 2005 hajnalát a reneszánsz érzésekben popmázó termek világában köszönthetik a house szerelmesei. A mindenkori klubhimnuszok (Penetrate Deeper, The Future Of The Future, Mohamed is Jesus, Deep Dish feat P.Diddy – Let1s get ill), feledhetetlen mixalbumok (Yoshiesque, Renaissance Ibiza, Yoshiesque 2, Global Underground - Moscow, GU – Toronto), valamint megismételhetetlen, Grammy-jelölt és díjas remixvarázsok (Madonna - Music, Amber - Sexual, Dido - Thank You) alkotóiként méltán világhíres sztárrá koronázott DEEP DISH mellett a hazai kedvencek is megtalálhatóak lesznek Európa (a DJ.Mag szerint is) legszebb party-helyszínén, a Pesti Vígadó Báltermében.

Köztük is kuriózumként hat majd a Jutasi Tamás nevével fémjelzett SECTASOUNDSYSTEM trió live act produkciója. De nem kisebb organikus élvezettel gazdagítja az erre nyitott lelkeket KÜHL és CHRISS ICE ON FIRE b2b előadása.

Két másik, nem kevésbé hangulatos teremben pedig a 2004.-ben végre megérdemelten nélkülözhetetlenné és megbecsültté vált STRICTLY!, illetve a már sok éve nagy népszerıségnek örvendő HOUSEMATIC uralja e minden tekintetben egyedülálló éjszakát. Az elsőként említett csapatból SLAM JR, LANK, SANFRANSISCOBEAT és CYRUS; míg ez utóbbi gárdából TOMMYBOY, CLARK és MUZZAIK legdögösebb korongjaira táncolva hepizhetjük át magunkat a reményeink szerint még szebb, még jobb és még vidámabb partikat hozó Új Évbe.

Info & Deep Dish story: www.deepdish.hu

2004. december 20.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster