I Love Deep – Deep Freakz (2005.01.29.)

Január 29-én szombaton először érkezik hazánkba a (deep) house muzsika nagymestere. Los Angeles szülöttje és neveltje, David Alvarado több mint egy évtizede azon fáradozik, hogy a zene nyelvére fordítsa, és ehhez híven kamatoztassa is élettapasztalatait.

"Mexicanoként" a kis David-re és hasonszőrű – illetve nemzetiségű – barátaira mintegy kívülállóként tekintettek az iskolában, így magukra maradva volt idő bőven David-nek és DJ-ként működő unokatestvérének fejleszteni tudományukat. Ez persze a technikai fejlődéssel egyenes arányban meg is hozta gyümölcsét a „Las Americas Project” formájában, amely rögtön magával ragadta a Plus 8 Records fejeinek, történetesen Richie Hawtin-nak és John Acquaviva-nak figyelmét, akik eközben épp új house kiadójukat, a Definitive Records-ot melengették a szárnyaik alatt. Ez a kapcsolat sem jött rosszul Sr. Alvarado-nak, hiszen ezúton protekciót kapott a torontoi Stickman Records-nál és a philadelphiai DJ-atyánál, Josh Winknél. Megsokszorozódott tapasztalatainak és az egyre bővülő house-szcénának köszönhetően több se kellett, David megalapította saját kiadóját, a Bomb Records-ot, amely segítségével nemcsak interkontinentális rajongótábort szerezhetett magának, hanem közreműködhetett olyan művészekkel is, mint Kenneth Graham, Eddie Amador és Derrick Carter. Amellett, hogy hamarosan egy gombostű hegyét sem lehetett beszúrni határidőnaplójának turné részlegére, Alvarado szakadatlanul a stúdiómunkára koncentrálva építette a Bomb Records és más labelek hírnevét is, például az Ovum, az Ultra, a Strictly Rhythm, a Yoshitoshi, a Plastic City és a Peacefrog is köszönhet neki kiadványokat. Produceri munkássága mellett mix CD-ket is produkált a chicagoi Guidance Records-nak és az ő számlájára írható a madridi Deep Session Vol. 2, és a United DJs of America Vol 15. Ma már mindet klasszikusként ítéljük meg.

Időközben megalapította új lemezkiadó címkéjét, a Re:Soul-t is, amely friss, gyönyörű és szexi darabjaival frissíti a west coast house hangzásvilágát. David állítása szerint a label kiadványai eklektikus latin, brazil és afrikai elemeket tartalmaznak, amelyek forróságot és érzékiséget kölcsönöznek a műfajnak. Ha ez a megközelítés legalább olyan hatásos, mint az úr eddigi munkái, akkor kétségkívül megérdemelten tartózkodik a west coast house és David Alvarado a nemzetközi house küzdőtér kellős közepén. Szóval bizonyára nem bánja meg senki, ha 29-én az I Love Deep-re szavaz, mert minden bizonnyal változatos és minőségi műsorban lesz részünk. Erről nemcsak Alvarado gondoskodik, hanem Timewriter és Budai is, akik ezúttal a vendég előtt zenélnek, valamint a harmadik házigazdaként Dandy, aki zárja az éjszakát. Az est folyamán továbbra is lehetőség van I Love Deep VIP kártya igénylésére, amivel a továbbiakban kedvezményesen látogathatod az ILD rendezvényeket. Egy kicsit előrehaladva az időben, örömmel értesítünk benneteket, hogy márciusban harmadik évfordulóját ünnepli a sorozat. Ez alkalomból természetesen nem marad el a születésnapi buli sem, amely előreláthatólag a Home-ban kerül megrendezésre. A kéttermes bulin a hazaiak közül mindenki a lemezjátszók mögé áll, aki az elmúlt három évben zenélt az I Love Deep-en. Ami a vendégeket illeti, az elmaradhatatlan pároson, Terry Lee Brown Jr. & Timewriter-en kívül Ian Pooley-t hívtuk meg. Január 29-én továbbra is kedvezményesen juthatsz be a Pacha-ba szórólappal, kinyomtatott e-flyer-el, valamint ILD VIP kártyával. A kedvezményes jegyekhez 2.500, míg a teljes áruakhoz 3500 forintért juthatsz hozzá a bejáratnál.

2005. január 17.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster