CHRISS / THE TRIP redirection of sound - ALBUM LAUNCH

2005. február 5-én igazán különleges lemezbemutatónak lehetnek tanúi a budapesti Home Club-ba látogatók. Chriss - The Trip című albuma alig egy hónapja készült el és azóta kisebb-nagyobb partik keretében már belekóstolhatott a közönség a lemez különös hangulatú zenei világába, a legkomolyabb, legnagyobb szabású bemutatóra azonban kétségkívül most kerül sor, hiszen ez alkalommal a szerző maga válogatta ki azokat a művészeket, akikkel fellép ezen az estén.

A parádés line up-ban ott vannak a The Trip-re került zseniális magyar zenék megálmodói, akik nem mindennapi szerzeményekkel gazdagították Chriss vadonatúj albumát.

'Szerettem volna többet adni, mint egy átlagos mixalbum. Ez szerintem több szempontból is sikerült. A tizenegy szám közül majd' mindegyik exkluzív darab, erre a mixre készült, köztük kilenc ráadásul magyar előadó munkája.

Ennek köszönhetoen bele tudtam nyúlni a számokba, megkaptam minden számnál a sávokat is. Úgy próbáltam összeállítani, hogy minden helyzetben állja meg a helyét, mindig jó legyen meghallgatni.' - vallja Chriss, s ha belegondolunk, kikkel dolgozott együtt, kétség nem fér a szombati Home-os lemezbemutató sikeréhez. EZ ugyanis most valóban PROGRESSZíV!

line up: Chriss, Kühl, Pöli, SurPrise, Quasar live, Secta Sound System live, Yvel&Tristan, Junkie&Hawkie, Dave van N, Julez, Shootie

2005. február 3.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster