Scooter – koncert az Events Hall-ban (2005.05.15.)

Ismét tiszteletét teszi hazánkban a neves német techno csapat, a Scooter. Május 15-én, Pünkösd vasárnap a budapesti Hajógyári-szigeten található Events Hall-ban ad egy több mint másfél órás élő koncertet a Scooter.

Az immár tizedik éves fennállását ünneplő együttes múlt évben jelentette meg legutóbbi, „Mind The Gap” című albumát, melynek anyagával múlt ősz óta turnéznak, így nálunk is ezzel a koncertműsorral lépnek élőben színpadra. A „Mind The Gap” lemez komoly áttörésnek számít az együttes karrierjét tekintve, hiszen egy jóval kísérletezőbb és ezáltal újszerű hangzásvilágot bemutató lemezzel rukkoltak elő. Elég csak az album egyik legnagyobb rádiós sikerének számító, „Shake That!”-et említeni, mely funk-house zenei alapjainak köszönhetően lényegesen eltér a Scooter eddig megszokott stílusától. A csapat ugyanakkor nem maradt hűtlen régi rajongóihoz sem, túlnyomórészt továbbra is elsősorban a hardcore-techno stílus határozza meg zenéjüket. Jó példa erre legutóbbi maxijuk, a „One (Always Hardcore)” vagy az album egyik korábbi beharangozója, a „Jigga, Jigga!”, melyekből megjelenésük után röviddel komoly technohimnusz lett.

Az H.P. Baxxter, Rick Jordan és Jay Frog alkotta csapat az előzetes hírek szerint egy igazán látványos show-val készül, tűzijátékkal és egyéb meglepetésekkel szeretnék elkápráztatni a magyar rajongótábort. Az együttes legutoljára három évvel ezelőtt szintén az Events Hall-ban adott egy nagysikerű bulit, aminek várhatóan méltó folytatása lesz a mostani fellépés. A koncertre a jegyek 4990 Ft-os egységáron válthatóak meg, a jegyárusítás 2005.03.18-án kezdődik el az alábbiakban megjelölt jegypénztárokban, valamint megrendelhetőek a www.szigeteventshall.hu honlapról március 21-től április 20-ig.

Jegyárusító helyek:

- Vagabond cipőboltok /Westend felső szint, Mamut 1. fsz.

- Nyugati téri Non-Stop jegyárusító helyen

Info: 06 304 888 777


Kapcsolódó linkek:

www.recordexpress.hu
www.szigeteventshall.hu
www.scootertechno.com

2005. március 31.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster