Click to Visit
Pop - United
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

porcica e-mail | 2001-10-23 15:20:20 | 68.
Sziasztok!
Haza jöttem...
Köszönöm kérdésed, persze, csak mondd el hogy hol és hogyan?
Majd holnap még írok, de most megint megyek...
pá-pá

Barney e-mail | 2001-10-22 20:01:25 | 67.
Jaj, majd elfelejtem: porcica!
Akarsz jelentkezni a listámra?

Barney e-mail | 2001-10-22 19:58:51 | 66.
Jó...Úgy tűnik, hogy ugyan annyira élvezik, mint a United-ék, de Te nem veszed észre a különbséget?...Na mindegy...Hagyjuk!
Más: A United amikor csak lehet élőben nyomul...+ Őket nem összehozták, hanem "magukat hozták össze"...Barátságból lett zenekar, nem érdekből...Na várj! Most én nem fogok Neked elmondani minden okot, miért több a United, mint a "plébekeljünk-ugráljunk" formációk...Azt gondolom, Te ennél értelmesebb emberke vagy...
Egyébként: Milyen zenéket szeretsz? Kedvenc együttesed?

X13 e-mail | 2001-10-22 19:13:47 | 65.
nem akarok paraszt lenni, de en mar lattam a b-boyzt valahol valamelyik plazaban fellepni, es legalabb annyira elveztek, mint akarki mas.. akar a united... lehet hogy a zene nem az eletuk, de ugyan ugy szeretik csinalni mint a united.. ettol nem lesz nekem kulonos a united.. foleg ha bele gondolok, hogy hany amerikai kozep-sikeres zenekar van akik eppen, hogy megelnek a zenelesbol, es nem adjak el magukat.. pedig ott azert nem ilyen zambo jimmy szintre lehet felkerulni, ha valaki eladja magat... hanem kisse magasabbra (anyagilag) azt meg mindig jobban tisztelem.. a zenekart nem ismered, pont azert mert underground, ezert kar lenne a nevet itt emliteni.. ;) azt, hogy mennyit jatszik kozbe a penz, mi csak talalgathatjuk, es meg talan a united-esek sem adjak el magukat olyan pofatlanul, hogy onmaguknak is bevalljak ;)

Előzmény: Barney (63.)
porcica e-mail | 2001-10-22 10:19:04 | 64.
Szióka Barney!
Örülök, hogy így tetszik az évődésünk:)
Na és van valami infód a koncertről?
Egyébként igazad van, valahol mindenki ugyanazt érzi, gondolja, csak máshogy közelíti meg, más szemszögből nézni a dolgokat...
Most jó kedvem van, mert épp Barry White-ot hallgatok:))))))))
"Az öröm abból fakad, hogy az ember maglátja a szép, a jó és az értékes dolgokat az életben." - Móricz Zsigmond

Barney e-mail | 2001-10-22 09:02:50 | 63.
Sziasztok Skacok!
Én nagyon bírom az ilyen vitázgatásokat!:o) De komolyan! Ilyenkor olyan jó dolgok kerülnek felszínre és az ember véleménye is megváltozik kicsit, aztán a végén az is kiderülhet, hogy tök ugyanazt gondoljuk.:o)
Szóval: Jól mondtad porcica: Egy idő után az ember elismerésre vágyik...Sokat játszottak a United-ék clubokban, ahol kemény funky őrület ment és az a gáz, hogy mostmár nem csak a zenéről szól a dolog. Persze nagyrészt még midig arról, de már a pénz is ott van, ahogy okosan mondtátok...De Ők nem csak annyian különböznek homoKozsóéktól, hogy van diplomájuk is arról, hogy zenélni tudnak, hanem, hogy a ZENE AZ ÉLETÜK. Értitek? Amikor a színpadon vannak, az sugárzik róluk, hogy imádják a ZENÉT és a közönségüket. Idézve egy nagyon-nagyon király számukból: "...a Földön más sem érdekel, csak a groove és a ritmus a fejemben, amit a szívem Neked ver." meg "Sosem lennék más, mert a groove itt belül szétfeszít..."
Egyébként a számaikban funky-pop-jazz-blues-disco-soul-rap elemeket ötvöznek. Csak, hogy képben legyünk a stílust illetően.

porcica e-mail | 2001-10-22 08:08:29 | 62.
Köszönöm a szaxofon ily szakszerű és részletekbe menő bemutatását:)
Egyébként nekem se tetszett ám, amit leírtam, csak nem tudom, hogy miért de amit igazából gondolok, azt valahogy nem tudom leírni, szóval leírva egy hatalmas kusza hülyeségnek hangzik...
Azt hiszem meg kéne tanulnom fogalmazni:)
Az igazság az, hogy van egy-két ember, aki diktál és ontják magukból ezt a csomó semmitmondó un. trendy "zenét":((( Többek között és ezért is "menekültem" a jazzhez...
Ami meg a Philipet illeti, hát őt ismerem személyesen és nem olyan ám, mint amilyennek a tvben látszik...na ezt is hosszú lenne leírni, de most mennem kell, úgy hogy majd legközelebb:)
Mi a nevetek, már mint a zenekaré?

X13 e-mail | 2001-10-21 17:25:33 | 61.
hat van egy ilyen hangszer asszem a 1800-as evekbe fejlesztettek ki.. rez teste van, de igazabol fafuvos, na aki egy ilyen hangszeren jatszik azt hivjak szaxofonosnak.. ez szlegben szaxis... tehat a szaxisunk. =) Nem kulonben komolyra forditva a szot jatszom egy zenekarban es ott a szaxisunk. kulonben nem ertek egyet avval, hogy kompromisszumokat kell kotni, sok olyan zenekar van magyarorszagon.. na jo nem sok, akik zeneileg 0ak viszont orszagszerte ismertek, es soha nem kotottek kompromisszumot.. kulonben a zenejuket nem szeretem de ez total mindegy. Szerintem akinek szuksege van az elismersnek egy olyan szintjere, hogy az a muveszet rovasara megy, az nem eloado muvesz hanem csak eloado.. mint peldaul filip a vivaplusszon.

Előzmény: porcica (60.)
porcica e-mail | 2001-10-21 15:27:46 | 60.
Szia!
Értem, értem, csak tudod kompromisszumokat "kell" kötniük, úgy értem, hogy x évig játszol egy kis club-ban és a kutyát se érdekli, hogy milyen tehetséges vagy, akkor abba egy idő után belefásulsz és akkor már bármire képes vagy, csak hogy kapj egy kis elismerést...persze baromira nem vagyok otthon a témába szóval lehet hogy ez így hülyeség...de akár hogyan is, ha valaki előadóművész akar lenni, ha így akarja kifejezni magát, akkor abba a valakibe hatalmas adag önbizalom szorult, nagy az egoja, tehát szüksége van az elismerésre (szerintem)
Lenne egy kérdésem: mi az hogy "szaxisUNK"??

X13 e-mail | 2001-10-21 15:11:12 | 59.
Erdekes a swing-et en is szeretem.. a kimnowak se rossz, sot a szaxisunk fujt is benne (a zoldpardon-ban is fujt), sot a united-ben is fujt asszem egy darabig... mindegy a lenyeg az, hogy szerintem ha valaki kompromisszumokat kot az mar akkor regen nem muveszet, tehat muveszi ertekrol sincsen mit beszelni. Erted mire gondolok?

Előzmény: porcica (58.)
porcica e-mail | 2001-10-21 14:52:37 | 58.
Kedves X13!
Én nem vagyok United fan, mert annyira nem jön be a zenéjük, amit írtam azért írtam, mert ezen a fórumon olyan emberkék beszélgetnek, akik szeretik őket, ismerik őket és nekik nem esne\ik jól, ha leszólja valaki a kedvencüket (legalább is nekem nem esne jól). Egyébként igazad van, a pénz nagy úr, sajnos:((
A művészet meg nem áll messze tőlem, mert 10 évig táncoltam, 7 évig énekeltem és zongoráztam. Én történetesen jazz őrült vagyok, pontosaban swing és big band. Ettől függetlenül a rockot is szeretem, a nagy kedvencem a KIMNOWAK:)) Remélem, hogy se a jazz-zel, se a KIMNOWAK-kal nincs semmi problémád, mert baromira nem szeretek veszekedni, se magyarázkodni. Úgy gondolom, hogy ha valaki tényleg szeret valakit/valamit (nem csak divatból), tényleg kapott egy előadótól valamit a zenéjén, a dalszövegein keresztül, akkor annak az embernek nem kell mentegetőznie amiatt. Ízlések és pofonok, ugye, mindenkibe kell, hogy szoruljon annyi tolerancia, hogy elfogadja egy embertársát olyannak amilyen...:)
Egyébként meg látogassal el a www.united.lap.hu-ra, vagy kérdezd meg Barney-től, hogy mi az a Fusio Group (bocs, ha rosszul írtam Barney)

X13 e-mail | 2001-10-21 11:02:51 | 57.
Leultem es magamba neztem, es en soha nem adnam el magamat. Kulonben, tok okos vagy, hiszen tok jol ismersz annak ellenere, hogy egy darab hozzaszolasomat olvastad el, amiben objektive igazam van. Nekem avval van problemam, hogy sekelyes, anyagias embernek tudom azt tartani, aki azt jatsza csak ami a kozonsegnek kell.. ez ilyen gengszter zoltan nivo.. es kozso.. ok ugyan ezt csinaljak, csak eppen a konzit se vegzik el hozza.. tehat kevesebb tudasbol es nagyobb sikerrel csinaljak ugyan ezt.. ez arra enged kovetkeztetni, hogy MEG a karomkodo paraszt dopeman-nel sem ernek fel united-es barataink. Nem hiszem, hogy olyan nagyon kovethetetlen az okfejtesem. Ez egy erkolcsi dolog, ha toled kedves porcica ennyire messze all, az erkolcs, es a muveszet, akkor meg legy olyan nedves ne szakertsel egyikkel kapcsolatban sem. Sajnos az igazsag az, hogy amilyen zenet csinalnak total hidegen hagy, sok notajukat ismerem.. mindegy, en soha nem adnam el a zenemet es magamat penzert, foleg nem egy ilyen kozonsegnek.. pff.... sokkal tobbre lennenek kepesek.. jatszhatnanak jazz-t vagy akarmit, ehhelyet meg nyalas bohocokat jatszanak.. a penz nagy ur...

Előzmény: porcica (53.)
porcica e-mail | 2001-10-21 09:33:52 | 56.
Szia!
Itt vagyok, csak takarítottam egy kicsit:)
Tegnap felvettem az Irigy Mirigy Show-t, még nem néztem meg, de abból ítélve, hogy apukám betegre röhögte magát, biztos jó volt!:))
Amit, itt előbb írtál, tényleg igaz. Épp minap beszéltem meg egy barátommal, hogy az albumon lévő Nap felé mennyivel jobb, mint a "rádióbarát" maxi!! Ja, egyébként mennél többet hallgatom a Mondd mennyit ér-t, egyre jobban megbarátkozom vele és kezdem érteni, hogy mit értesz az alatt, hogy olyan jó hangulata van:)
pussz

Barney e-mail | 2001-10-21 07:46:32 | 55.
Szia Doro! Itt vagy még?
Barney e-mail | 2001-10-21 07:45:32 | 54.
Valamennyire értem, hogy mit akarsz mondani... Igaz, hogy sokkal többet tudnak, mint amit mutatnak...De ez kell a népnek...Ez a szomrú igazság...Perzse koncerteken mindig megmutatják, hogy "kik is Ők valójában"...Nekem csak az a bajom, hogy ahelyett, hogy pl. a Funky groove-ból lenne sláger, a Hajnalban és hasonlók törnek fel és ezért mindenki azt gondolja: "Már megin' egy nyálas fiúcsapat." Annyi jó daluk van...Persze ezek is nagyon jók, de nem ezek a legjobbak...Azért azt mondani, hogy nem jobbak, mint a Kozsóék, az kicsit gáz dolog szerintem...
Tényleg! Ki nézte tegnap a Mirigy kocertet?


Előzmény: X13 (52.)
porcica e-mail | 2001-10-21 07:40:52 | 53.
Kedves X13!
Mielőtt ilyeneket irogatsz, ülj le és nézz magadba!
Pont te írsz le másokat, mondod el őket mindennek mikor beléd meg egy cseppnyi tapintat, semmi emberség nem szorult?!?
Egyébként meg kétlem, hogy ezen a fórumon bárkit is érdekelne a véleményed.

X13 e-mail | 2001-10-20 23:51:00 | 52.
a lyunájtid egy szanalmas szar... konzitt vegzett komoly zeneszek majomkodasa.. en csak sajnalni tudom azt, aki eladja magat es a tudasat azert, hogy ilyen sekelyes magyar ''anti sztar'' lehessen.. undorito.. en inkabb lapatolnek eletem vegeig szenet es elnek meg abbol, sem mint hogy a lelkemet eladjam az ordognek.. mert ok azt tettek.. ok sem jobbak semmivel a kozsonal es a szar produkcioinal.. illetve annyival ''jobbak'' hogy ok zeneszek, de pont ennyivel szarabbak is.. nem tudom ertheto-e...
porcica e-mail | 2001-10-20 13:51:09 | 51.
Sziasztok!
Hát ehhez a témához nem tudok hozzá szólni...
A BIIB-hez meg annyit, hogy még sajna nem találtam olyan linket, ahonnan le lehetne tőlük tölteni, ha más nem, majd én rakok fel dalokat.
Azzal csak egy baj van, hogy még meg kell tanulnom, hogy hogyan kell az olyat csinálni:))
Barney, akkor se engednek el, ha a baráti társaságoddal mész??
puszika

Barney e-mail | 2001-10-20 12:18:05 | 50.
Sziasztok!
Menj a united.lap.hu -ra! Ott fönt van egy ilyen reklámcsík, amire az van írva, hogy Feliratkozás a united@primlitsa.hu-ra! Klikkelj oda, írj, amit akarsz és majd kapsz egy levelet, ahol elmondják, mi a helyzet!:o)
Nem tudok menni. Nem nagyon engednek el. De nem búsulok...:o)
Nekem is mindenről Ők jutnak eszembe! Pl. Ha valaki odajön hozzánk, miközben beszélgetek egy ismerőssel és megkérdezi "Mi a téma?", Ő meg azt válaszolja "Semmi különös!":o) De úgy egyálltalán bármiről beugranak. Ha meglátom a Napot, vagy egy szép autót...akármiről! Ez olyan jó...Meg amikor ugyebár elmegyek a Jégbüfé mellett...:o) Nagyon szeretem azt a számot!:o)

Lisa15 e-mail | 2001-10-19 16:42:29 | 49.
Szijasztok... :)
Jó sokat írtatok amióta nem voltam...
Barney: Szívesen feliratkoztam volna hamarabb is csak elmagyaráznád hogy kell?Valahogy nem jövök rá... :)
És miért nem tudsz jönni a 20-ai koncertre?
Szerintem tök jó lesz...Már a jegyet is megvettem...Elővételbe a jegy 1200 volt...De ha akkor veszed meg 1500 már...
Én is nagyon csípem a b.gitárt...Olyan jó mély hangja van... :)))
Alig várom már a holnapi napot... :))))
A suliban is már egy hete tudják hogy fogok menni...
És tök jó helyen van a sulim... :)))
Pont egy Jaguár üzlet mellett... hihihi... :)))
Tök király...Én folyton rájuk gondolok, minedenről ők jutnak eszembe...Pl.ha vki olyat mond ami az egyik számukban van,rögtön eszembe jutnak...

"Néha még a múltba ránt egy régi kép,
Várok rád a jégbüfében,
A kóládat már rég kikértem édesem,
Te késel rémesen,
Én meg rágódom egy olcsó krémesen."

Na akkor szijasztok... :)

porcica e-mail | 2001-10-19 15:55:59 | 48.
Na, mi történt, miért nem mész??
A múltkor még olyan lelkes voltál!
A BIIB-hez meg annyit, hogy majd keresek olyan oldalt, ahonnan letölthetők.
Ne legyél szomorú:))

Barney e-mail | 2001-10-19 14:29:58 | 47.
Igen, szeretem a Back II Black-et, de nem nagyon ismerem Őket.
Nem megyek koncertre...:o(


Előzmény: porcica (46.)
porcica e-mail | 2001-10-19 08:47:33 | 46.
Szióka!
Ha már a basszus gitárnál tartunk, szereted a Back II Black-et?? Az összefüggés a BIIB és a bass között Csejtei Tomi. Imádom azt a pasit, mint zenészt és mint embert egyaránt!:))
Egyébként, ha addig nem beszélnénk, jó szórakozást a 20-i koncerthez:) Remélem, olyan jól fogod érezni magad, mint én tegnap a BIIB koncerten.

Barney e-mail | 2001-10-18 03:45:21 | 45.
Miért haragudnék?...Ha ezt gondolod, hát, ezt gondolod...Nekem nagyon tetszik...Olyan fantasztikus hangulata van! Mikor hallgatom, kellemes érzések törnek föl belőlem...
Egyébként a basszusgitárt én is nagyon csípem...Olyan jó hangja van!


Előzmény: porcica (44.)
porcica e-mail | 2001-10-17 14:24:46 | 44.
Barney, most nagyon meg fogsz haragudni rám, de:
ez a dal, olyan, mint egy semmitmondó holywoodi csöpögős film zenéje...bocs:)

Barney e-mail | 2001-10-17 14:04:11 | 43.
Nem ismerem még Őket, majd utána járok...
És a Mondd mennyit ér? Az nekem nagyon bejön...Okay, mindegyik nagyon bejön, csak furcsálltam, hogy ezt nem említetted. Amiket leírtál, azokkal mind egyetértek...

porcica e-mail | 2001-10-16 10:12:32 | 42.
Még valami, ha akarsz jó funky-t hallgatni, akkor töltsd le a www.extra.hu/djmorpheus-ról az Allience Ethnique - Simpe & Funky c. albumát:))
Ez egy jó kis francia funky csapat.
/Ha már ismered őket ill., az albumot, akkor bocsi/
puszi

porcica e-mail | 2001-10-16 10:09:26 | 41.
Hellóka!
Na, meghallgattam az albumot. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem mindig eszembe jut egy szó, vagy kifejezés az adott dalról, amit épp hallgatok, úgy hogy így fogom elmondani a véleményem.
Alapvetően hat dal tetszett:
1. Funky Groove - szabadság, életöröm;
2. Ha lemúlik az éj - repülés /Barna hangja valami állat/
3. Ha mégsem más - őszinte, jó a szövege és mivel én basszus gitár őrült vagyok...:)
4. Kérdés voltál - ez a legszebb dal az albumról, úgy elvarázsolja az embert
5. és 6. Semmi különös és SMS-párbaj - mind a kettő olyan igaz, olyan laza, olyan könnyed, olyan vidám; mind a kettőben van valami jazzes lüktetés:))
Egyszóval kellemesen csalódtam ebben az albumban:)

porcica e-mail | 2001-10-16 07:06:18 | 40.
Köszönöm az infót!:)
Meghallgatom és után leírom neked a véleményem, jó? Egyébként meg semmi szerénység, nagyon jó kis oldalak:)))

Barney e-mail | 2001-10-15 15:48:38 | 39.
Innen tudod letölteni:
http://www.mp3portal.hu/album-prog.php3?Azonosito=127
Nagyon király egy album! Nekem a kedvencem a Funky groove.
De egyébként ajánlom honlapjaimat(nagy szerénységgel:o)), ahol sok érdekes dolgot találhattok:
http://united.lap.hu
http://www.united.ini.hu


Előzmény: porcica (36.)
porcica e-mail | 2001-10-15 13:38:35 | 38.
Szióka!
Nézd meg a est.hu-n, vagy a saját honlapjukon:))

isadrienn e-mail | 2001-10-15 13:06:27 | 37.
sziasztok nem tugyatok mikor leaznek gyulan?


Előzmény: porcica (36.)
porcica e-mail | 2001-10-14 18:23:06 | 36.
Szióka!
Barney, de más is válaszolhat, nem tudsz egy mp3 linket, ahonnan le lehetne tölteni a Nap felé-t?
Akárhogyan is, de azért kíváncsi vagyok arra az albumra:))
Doro vagy porcica /amelyik jobban tetszik/:)

Barney e-mail | 2001-10-14 15:41:15 | 35.
Szia Doro!
Vagy porcica?
Jó, hogy itt is itt vagy, örülök Neked!:o)

porcica e-mail | 2001-10-13 21:11:04 | 34.
Szia Barney!
Gondoltam, át jövök ide "beszélgetni", bár ahogy azt már a múltkor megbeszéltük, nem vagyok egy igazi United "drukker", de a FUNKY-t én is szeretem!!!:))
Ja, hogy ki vagyok? - hát, Doro /igen, az a Doro/
puszi

Barney e-mail | 2001-10-13 10:42:44 | 33.
Köszi az infót!
A listára miért nem jelentkezel? Biztos fel tudnád lendíteni!:o)

Lisa15 e-mail | 2001-10-12 18:39:32 | 32.
Helló!!! :)))
Újra itt végre...Már nagyon hiányzott ez a weboldal... :)
Lesz egy koncert a Nagyvárad tér 4-ben,20-án 21-kor... Hihihi... :)))
Alig várom már... :)

Lisa15 e-mail | 2001-10-08 18:06:25 | 31.
És mi lenne ha te írnál nekem?
(lisa15@freemail.hu)
Tök rendes vagy, hogy ennyi mindent elmondasz Yogoo! :)))
Én még a Marcibányi téren voltam legutóbb koncertjükön...Azután itthon ültem egy hétig...De nem ott betegedtem le az biztos...Na jó ez nem érdekes... :)
Tök jó volt...Most már csak hétvégén chatelhetek majd mert nagy a telefonszámla...És egyébként is suliba kell mennem már...Akkor szijasztok hétvégén...

Barney e-mail | 2001-10-08 14:23:49 | 30.
Én augusztus 20-án voltam a tűzijáték utáni koncertjükön utoljára. Nagyon STENK volt!:o) Főleg a Funky groove jammelése jött be.
Yogoo e-mail | 2001-10-07 18:52:13 | 29.
Válaszolva a másik kérdésedre:
részemről én a gyáli Fundy-koncertjükön voltam még szeptemberben.


Előzmény: Lisa15 (27.)
Yogoo e-mail | 2001-10-07 18:50:49 | 28.
Sziasztok!
Budapesten a SAP rendezvénycsarnokban fognak játszani, ill. Barnabás fel fog lépni a Queen Audencián. Ha minden igaz, lesz pár Gólyabál is, amin játszani fognak. Ha részletes koncertlista kell, küldj e-mailt, és megkérdezem tőlük!
Yogoo

Lisa15 e-mail | 2001-10-07 17:40:57 | 27.
Igen tettszett a honlapod...És szívesen beiratkozok hozzád ha neked jó... :)
Hát én mint kis tudatlan...Nem tudtam hogy a STENK ezt jelenti...Most megjegyeztem... :)
Tudtok vmit hogy lesz-e koncertjük?
Úgy hiányoznak már...
Ti mikor voltatok legutóbb koncertjükön?


Előzmény: Barney (26.)
Barney e-mail | 2001-10-07 10:27:24 | 26.
Sziasztok Skacok!
Szóval tetszett a honlapom Lisa15?
Beszélgethetünk itt a Unitedról, de van egy levelezőlistám is, amit meg kéne egy kicsit mozgatni, mert nem valami aktívak a tagok. Ha elmentek a united.lap.hu -ra, ott van egy hirdetés fönt, hogy "Feliratkozás a united@primlista.hu-ra". Oda kattintva tagok lehettek. Nagyon örülnék Nektek!:o)
A STENK? Ez egy elterjedt kifejezés zenészkörökben, jelentése: jó, lendületes, szóval minden, ami pozitív...Ezt egyébként Áron fogalmazta meg így.

Lisa15 e-mail | 2001-10-06 19:12:27 | 25.
Szija Yogoo!Én is remélem hogy sokmindent megdumcsizhatunk majd...
Húúú Barney...
Megnéztem a honlapod de még nem tudtam elolvasni mindent...Majd késöbb átnyálazom az egészet... :)
Ti nem szoktatok itt a chaten lenni?
Én általában rögtön oda megyek ha itt végeztem...

Yogoo e-mail | 2001-10-06 18:56:58 | 24.
Szia Barney! Hello Lisa15!
Ha nem baj, ezentúl én is részt veszek a United-dal kapcsolatos beszélgetésekben itt.
Remélem, hogy hasznos és kellemes időt tölthetek veletek - itt - és sok-sok infót fogunk 'cserélni' egymással.
Oppá... Remélem ez a fenti szöveg nem túl gázos..!
Üdv,
Yogoo


Lisa15 e-mail | 2001-10-06 18:54:52 | 23.
Jó de még ki kell szárítanom meg lakkozni is szeretném...És csak a feje az elefántnak...
Mit jelent az hogy STENK? /:)
Most rögtön megnézem a honlapod...Aztán vissza jövök vélemény nyílvánításra... d:P


Előzmény: Barney (22.)
Barney e-mail | 2001-10-06 10:32:18 | 22.
Uby? Milyen Uby!
Egyébként szia Grooveszív, köszöntelek!
A Bárni szülinapjára elefántot? Dehát, addig még van idő. Kb. 1,5 hónap.
Melyik számok tetszenek a legjobban? Mindegyik nagyon király, de a legSTENKebbek: A zene sem a régi, Funky groove, Mondd mennyit ér, SMS-párbaj, Coctail(United mix), Ha akarod...De egyébként elég nehéz a választás.
Ajánlanám nektek honlapomat: http://united.lap.hu
Majd mondjatok véleményt!

Lisa15 e-mail | 2001-10-05 17:37:27 | 21.
Képzeljétek!Csináltam a Barninak a szülinapjára egy elefánt fejet... :)
Szerintem marha jó lett...Még szárad de le szeretném még csiszolni meg lakkozni is...
Jár még...Össze is vannak költözve már rég...Egyszer hallottam amikor telefonált vele...
Nektek melyik szám tettszik tőlük a legjobban?
Nekem a Mit mondhatnék,a Kinöttünk a tegnapokból és a Mondd mennyit ér...


Előzmény: Grooveszív (20.)
Grooveszív e-mail | 2001-10-05 12:57:47 | 20.
Előszőr vagyok itt!Szia Uby!
Mi újság a United háza táján?
Én is voltam az EURO PARKBA!!!!
JÓ volt nagyon...a fiuk is nagyon fel voltak dobva.
A Barna még jár a zsuzsával??Egyesek szerint igen,mások váltig állítják,hogy nem!Nekem semmi bajom a zsuzsával szerintem jó fej!(legalább is gondolom)Na csáó!

Barney e-mail | 2001-10-04 03:19:33 | 19.
Na, nem gáz, úgyse tudtam volna elmenni...

1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.